Foten blir bara värre

Har varit på Vårdcentralen idag igen med min fot som har gjort ont i snart fyra veckor. Förra gången blev jag bara hemskickad och lovad att det skulle gå över, men självklart har det bara blivit värre och värre för varje dag som gått. Jag kan väl erkänna att jag inte vilat foten en enda dag, och att jag kanske får skylla mig själv lite grann, men jag måste ju försöka leva ett normalt liv även fast en del av mig är defekt. Läkaren trodde i alla fall att mina nerver kommit i kläm och har skickat en remiss till nån specialist. Ska antagligen få något inlägg att ha under foten, och i värsta fall måste det opereras. Av mina liknande erfarenheter i livet så brukar jag hamna bland de värsta fallen.

Annars så har det varit helg. Hipp i fredags med Johanna, Louise och Frida. Det var en mycket trevlig kväll. Och Möllan och Kb i lördags med frugan. Hur kul som helst, tills det där otäcka hände. Jag är väldigt glad att jag har fina vänner som ställer upp i vått och torrt. Har bilder från i fredags men har tyvärr glömt min kamera hemma hos Johanna och min fot känner inte alls för att gå upp för alla trappor man måste gå i om man vill hem till henne. Så det får vänta!

Denna veckan blir det bara en massa plugg och sedan jobb hela helgen.
Och frugan är på båten, så jag räknar inte heller med nåt mys i soffan eller något nattligt sällskap. Men vem vet? Haha.
I miss you, min lilla klantskalle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0