Lite bilder i brist på ord..

Det är underbart med sooool! Men jag har fan inte tid att skriva, för skolan tar kål på mig!
Här kommer lite bilder från helgen iaf :)





Hoppas att det gått bra på ditt nya jobb idag Elin :)

Don't take my livmoder!

Jaha, det var ju jävligt läskigt idag hos gynekologen. För det första var en en läskig man som skulle rota. Och för det andra så berättade han typ inte en enda gång vad han gjorde. Jag bara såg mikroskop, långa saxar och en stooor tång. Riktigt obehagligt men jag klarade det fint! Nu håller vi tummarna för att provsvaret ska vara bra..

Sedan blev det mys i parken med Elin. Köpte med oss glass, gifflar och dricka och låg och snackade tills vi frös. Sedan gick vi en runda på en orientaliska marknaden. Mysmys med en massa fina vattenpipor!
 
Nu är jag helt slut.. Ska skriva lite på hemtentan och sen sova. Imorgon blir det första besöket på Entré för min del!

Jädrans älg!

En del har frågat hur det går med pusslet. Och det går skit! Nej nu åker fan älgen ner i lådan igen! Det gick bra som fan i början men när man har 500 bitar kvar som ser exaxt likadana ut så är det inte ens kul längre.. Johanna, jag kommer hem till dig nån dag och bygger tigern istället. Ok? :)

Okej, ett nytt inlägg är önskat!

Du ska få din önskan uppfylld Johanna! Fyfan vad jag har bloggtorka.. Har ett fältarbete och en hemtenta att skriva. Plus att vi har skola i princip varje dag och att det är så fint väder. När ska man ha tid och ork att blogga?

I helgen blev det KB både fredag och lördag. I fredags var det Highway to hell i Vinhylbaren och det var underbart! Grym musik och grymma människor.. Inte lika roligt att jobba hela lördagen sen bara. På kvällen blev det födelsedagsfest hos klasskompisen Frida innan utgång. Trevligt!



Darren, Olle och Jack


Matilda, Olle och moi


Helena och jag

Imorgon är det dags för mitt andra cellprov. Det första var tydligen inte så bra. Jag är nervös som fan.. Men det behöver ju inte vara nåt farligt. Elin ska följa med och sen ska vi äta glass i Folkets Park. Så nu känns det lite bättre.. :)

Okej, over and out!

Påsk!

Idag har jag jobbat i fiskdisken. Perfekt dag att jobba. För idag fick vi påskmiddag, påskägg, blommor och servetter. Ibland är det lyxigt att jobba på Maxi!

Ikväll har jag suttit och knåpat med pusslet som jag och Elias började på igår. Skiiitsvårt. Där är en älg på bilden och resten är bara gräs och träd. Alla 1000 bitar ser i princip exakt likadana ut. Men jag ser detta som en utmaning. När jag klarat detta så kommer jag vara sjukt stolt! Tålamod tålamod.. Synd bara att man får rygg- och nackproblem under tiden.. Men det är smällar man får ta! Jag känner att jag är lite pusselberoende just nu..


Herr älg, dag 2.

Barn på nytt

Jag lagade precis mat. När jag hade ätit upp så slickade jag min tallrik..
Har jag blivit knäpp? Eller har jag gått sådär 10 år tillbaka i tiden i mitt beteende? Eller var maten bara sådär jätteskitgod så att jag vägrade låta en endaste droppe gå till spillo?

Slickar du din tallrik?

Lite humor

Ja, lite kul ska man väl ha när man är sjuk..


Känner ni igen honom? :)


Åh, vilken smart man. Äntligen!


Ännu en kille med humor.. Eller jag hoppas i alla fall att han skojade! Haha.


Just for fun. Jävla unge som är mer intresserad av kameran än av mig..


Jag hatar att vara sjuk

Nej, nu är jag trött på att ligga hemma, ha ont i halsen, vara förkyld och tung i huvudet. Jag vill bara vara ute i det fina vädret. Sitta på en uteservering och fika.. Ligga i parken och läsa en bra bok.. Mm.. Men nån gång ska det väl bli min tur!

1 april

Nu när jag precis skrivit klart mitt förra inlägg så kom jag på det. Det är ju 1 april idag! Tänk om Jakob bara lurades? Ååh hoppas hoppas! Fan vad dum jag är som inte tänkt på det innan :) Heja Jakob!!

En morgon i sorgens tecken

Min morgonhjälte har fått sparken från The Voice!! Andelningen är tydligen att han moonat. Hallå, vad har hänt med människornas humor? Han är ju en av Sveriges roligaste människor och han får mig alltid att börja dagen med ett leende. Jag kommer sakna hans rap-attacks. Och jag kommer sakna hans charm och gulliga nördighet. Och jag ska lätt skicka ett protestmail till The Voice för att de förstört min morgonstund. Gör det ni också!


"Min teori är att tomten besöker Danmark som sista land på julafton,
för han var alltid helt dyngrak när han kom till vårat hus"

RSS 2.0