Jag mår skit

Fyfan vilken jävla dag jag haft. Jobbat i elva timmar och min kropp har inte alls varit sig lik. Har frusit exakt hela tiden. Kroppen har skakat som ett asplöv och jag har så ont så jag knappt kan röra mig. Det känns som att jag är nyopererad. Eller att jag fått ett rejält kok stryk. Eller som att jag är 90 år och har puckelrygg.

Min chef kommer att hata mig om jag är hemma från jobb imorgon. Vi är redan underbemannade. Så nu måste jag snart sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Och till nyårsafton..

Ah, vilken kväll vi hade

Igår var verkligen skitskoj! Jag har inte haft en tråkig utekväll på hur länge som helst. Det gör att man vill gå ut hela tiden nu. Vi hade lite förfest här och spelade TP och drack drinkar. Sedan blev det dans på KB. Underbart! Idag har jag dock sovit bort hela dagen.. Jag som skulle städa och plugga! Men men.. Det kommer väl en dag då man har tid till det också! Imorgon blir det jobb 10.00-21.15. Fy helvete..

Lördag = KB

ikväll blir det KB!!! Snart kommer Elin, Elias, JB och Matti. Det här kan bara bli skoj!


The gang på KB. Haha, kolla Elias hand. Vilka moves!!

Dagens låt: The Hellacopters - Before the fall
Ojojoj.. Party party! Nu ska jag lyssna på den och dricka kvällens första drink!

3 timmars sömn

Igår hade jag verkligen inga förväntningar alls på kvällen. Tänkte att jag skulle försöka vara lite social trots att jag var riktigt trött efter jobb och julfirande men hade inte alls några planer på att gå ut. Men efter tre shottar och en förfest hos grannen Johanna så var jag och Jennie på G och drog ner till Hipp. Jag var skeptisk då jag aldrig haft särskilt roligt på Hipp innan. Men vilken kväll vi hade!! Så himla roliga och glada männsikor som var ute! Vi dansade till schlagermusik och drack drinkar och var där ända tills de stängde. Sedan drog Jennsan till Etage och jag drog till Max och käkade och fick sen gratistaxi hem. Klockan fem var jag hemma. Sov tre timmar innan det var dags att jobba åtta timmar. Inte alls kul att gå upp i morse men jag har varit ganska pigg idag ändå. 

Fick sluta lite tidigare så jag köpte hem lutfisk och tillagade den. Jag har riktigt längtat efter lutfisk. Hade fått för mig att jag tyckte om det men fyfan alltså.. Slängde hela fisken och åt potatis, ärtor och senapssås istället! Och nu luktar det lutfisk i hela lägenheten.. Usch! Stackars mig som skulle vara duktig!

Jag igår
Johanna, Lisan, jag och Jennie
Frida, Anna och Helena



Juldagen

Har fan aldrig tid att skriva längre. Inte ikväll heller. Ska hem till Johanna snart och festa lite. Har haft en bra julafton iaf, fick skitfina saker av tomten :) Jobb imorgon igen.. Återkommer när jag har tid igen.. <3

En helt fantastisk dag!

Wow.. Denna dagen är helt underbar. Jag känner mig så himla lycklig. Jag tänker bara njuta av varje sekund idag!

Ikväll ska jag äta god mat och titta på film med mina favoritflickor Therese och Josefin. Även det kommer att bli så himla kul. Och imorgon blir det utgång!! Ååh vilken helg :)


Jossan, Tessi och jag i huvudstaden. Ikväll ska vi mysa som aldrig förr!
(Fyfan som jag såg ut i mitt hår.. Att jag inte skämdes!)

Tvångsbeteenden

Alltså det är konstigt det här med tvångstankar och olika tvångsbeteenden. När jag var yngre så var jag tvungen att göra likadant med båda sidorna av kroppen. Om jag blinkade med ena ögat så var jag tvungen att blinka med det andra också. Och om jag gjorde någon rörelse med den ena handen så ville den andra tvunget göra likadant efteråt.

Som tur är har jag växt ifrån det. Däremot har jag en ännu konstigare grej för mig nu. När jag suttit vid datorn så MÅSTE jag spela Harpan innan jag stänger av den. Oavsett hur trött jag är och oavsett om det är mitt i natten och jag ska upp tidigt dagen efter. Och det är inte så att jag bara måste spela en omgång utan jag nöjer mig inte förrän jag klarat hela patiensen. Det kvittar hur lång tid det tar. Är jag konstig eller är det här bara något temporärt som snart går över? Harpan är ju liksom inte ens roligt..

Och btw, jag klarade min tenta! Wohoo :D
Och håret ser inte ut att vara blått.. Det är svart och sexigt.

Blått hår!?

Just nu färgar jag håret. Har precis försökt kladda in svart färg överallt men till min förskräckelse såg jag precis att färgen ser jätteblå ut!! Särskilt där jag haft blond utväxt innan.. Fan fan fan! Hoppas verkligen inte att det är blått sen när jag tvättat ur det. Jag vill inte gå runt och se ut som en liten smurf eller emo-tjej. Hehe.

Sen blir det storstädning för hela slanten! Hög musik på så går det fort som attan!



Mitt nya jag?

 


Var är pirret?

Bonde söker fru-finalen har precis slutat. Och jag satt och rå-log i princip hela programmet. Jag kom även på mig själv när jag uttryckte små "åååh" och små fnitter-läten. Herregud vad det är vackert att skåda äkta, genuin kärlek! Ensamma människor som har tagit en chans och vunnit big time. Mitt hjärta blir varmt.

Den där sex-bonden Magnus går fetbort. Han verkar vara en riktig snuskgubbe som inte förtjänar någon av tjejerna som varit på gården. Jag hoppas att tjejen som fallit för honom nu insett vilken tönt han är nu när programmet visats på tv.

Men Per däremot, den blyge halvtöntige skåningen! Han valde fel tjej enligt mig men jag hoppas innerligt att det går vägen för honom. I nästa avsnitt får vi höra honom prata engelska. Haha, som jag längtar!!

Hanna valde mesproppen Elias. Även fast jag hejade på den andre killen så blev jag så lycklig när jag såg hur kära hon och Elias var.. De riktigt sprudlade och utstrålade kärlek!

Och Peter valde söte Ville som grät av lycka. Två vackra män med fina hjärtan, kan det bli bättre? Dock så tror jag att Peter kommer att tröttna på Ville som är alltför framfusig för hans smak. Men om inte, så tror jag att de kommer att bli ett mycket vackert par.

Det har varit en hyfsat bra säsong. Men jag har saknat en sak. Ett sånt där original som Fredrik i förra säsongen. Han var sjukt skön och man var alltid nyfiken på vad han skulle göra eller säga härnäst.




Dock så har jag en fundering.. Det där pirret som alla pratar om, vad är det? Varför pirrar det aldrig i min mage? Har det någonsin pirrat sådär? Har jag bara glömt bort hur det känns? Jag vill också ha pirr i magen! Ge mig pirr!!


Matlagning och julgodis

Ja, jag gick motvilligt till föreläsningen idag för att förhoppningsvis få höra något intressant om psykiatrisk tvångsvård. Tji fick jag då hela första timmen gick ut på att den usla jävla föreläsaren satt och läste hela patientdatalagen direkt ur lagboken. Precis som att man inte kan göra det själv hemma!? Jag blev så jävla upprörd att jag bestämde mig för att bojkotta hennes föreläsningar för alltid och gick därefter hem med bestämda steg.

Och oj oj vad jag har varit flitig! Jag har skrivit klart hela min handläggningsuppgift. Därefter har jag lagat en supergod middag bestående av chicken nuggets, kornvete, rödvinssås och sallad.

Eftersom jag tagit på mig ansvaret för julgodiset i år så har jag även gjort små chokladkakor med mörk choklad och müsli med russin och kokos. På julafton kommer jag att bjuda på dessa kakor, ischoklad, lussebullar och tryfflar (som ska göras imorgon). En julklapp till sis har också slagits in.. Vilken härlig jul jag och min familj kommer att ha!

Dagens laga mat-låt: Mustasch - Double Nature
Dagens mys-låt: Aimee Mann - Looking for nothing

Jag vet att jag tycker att Ralf i Mustach verkar vara en jävlig arrogant och otrevlig person men jag kan fan inte hjälpa det. Den här låten är bara så in i helvetes bra! Och tyvärr så hittade jag bara en ganska så dålig live-version av den andra låten men ladda hem den! Om någon låt är mysig så är det den.

Jordskalv och handläggning

Ja då har man varit med om ett riktigt jordskalv! Till och med jag vakade vid tjugo över sex imorse och kände hur hela huset skakade.. Somnade om lika fort och när jag vaknade var jag säker på att jag hade drömt. Men det hade jag minsann inte. Shit vilken upplevelse! Men ändå skrämmande på något sätt.. Jag får sjuka tankar om att jorden kanske är på väg att gå under. Om inte detta gör att människor börjar tänka mer på hur de lever och hur man kan ta bättre hand om vår jord så blir jag rädd. Alla måste ta sitt ansvar!

Skippade föreläsningen idag också.. Har fått läst väldigt mycket hemma och skrivit två sidor på min handläggnings-uppgift. Jag har verkligen ingen fantasi och det är inte bra när uppgiften går ut på att hitta på en historia om en ansökan och utredning. Jaja, det ska nog gå vägen på något sätt!

Imorgon ska jag försöka dra mig till skolan. Då står psykiatri på schemat och det hade ju varit intressant om vi inte hade haft världens sämsta föreläsare. Men jag ska ge henne en chans till. Alla är värda en andra chans :)

Is this for real?

Jag sitter här och gör lite research inför min nästa tatuering och vad finner jag?




Det var inte riktigt något sånt här jag hade tänkt mig.. Så korkad är jag inte. Undrar hur det går för dessa gossar i deras liv? Vad tror ni att de har för arbete? Jurist? Kurator? Eller kanske rent av butiktbiträde på Ica Maxi? Trots mina försök att vara så fördomsfri som möjligt hade jag dock inte gett något av dem en antställning. Rätt eller fel? Döm själva..


Blondinbellas nya tv-program

Haha, har ni missat Blondinbellas program? I så fall måste ni se det! Herregud, jag skämdes nästan lite. Programmet varar i kanske 5 minuter och under dessa minuter ger hon oss några små sminktips och under resterande tid så klagar hon över hur jobbigt det är att diska och städa. Diska förstör ju naglarna. Tänk vad hemskt! Och hon hinner även med att klargöra att hon tänker använda sig av städhjälp när hon får en egen lägenhet för att "det ju inte kan kosta så mycket". Nej men, en moderat-tonåring som planerar att skaffa billig städhjälp i framtiden? Är det detta de får lära sig under MUF-mötena? Vilken förebild alltså. Fast nu är ju Blondinbella rätt så ung. Och naiv. Så jag ska inte gå på henne för hårt..  

Här kan ni hitta programmet.

Längtan efter sommaren

I dessa mörka vintertider blir det lätt så att man tänker tillbaks på den varma, ljusa, underbara sommaren. Visst är det mysigt med tända ljus, varm choklad och bullbak men ingenting är som en varm sommarkväll med vänner. Sommaren 2008 var en riktigt härlig tid. Jag tror aldrig att jag någonsin haft så roligt som jag hade då. Massvis med konsterter, fester, bad och resor. Och allt detta upplevde jag med min fina familj och mina underbara vänner. Det fanns inte en lugn sekund. På sommaren vill alla vara ute och hitta på saker. Nu på vintern vill alla hålla sig inne och gömma sina bleka kroppar. Det känns nästan som att alla går i ide under denna period. Inklusive jag själv. Därför ska jag försöka värma upp mig själv (och kanske er) med sommarbilder från i år. Åh ta mig tillbaka!

Blondin, rödhårig och brunett på Where The Action Is!
Regnkappor is the shit en regnig sommardag
En kall öl i värmen
Rundtur i Stockholm
Underbar dag på Tivoli

Nu är det snart jul och nyår. Och det ser jag verkligen fram emot. Men tiden går så fort och snart är det somma

Thomas Quick: Skyldig eller inte?

Har precis tittat på Dokument Inifrån på SVT1. Idag var det första delen av två delar om Thomas Quick. Jag blir riktigt fundersam.. Kan det verkligen vara så att han är oskyldig? Kan det verkligen vara så att Sveriges rättssäkerhet inte är så säker som den ska och bör vara? Kan det vara så att en man sitter dömd för åtta mord han inte begått? Och kan det vara så att poliser och åklagare manipulerar den åtalade och domstolarna till att säga och göra saker som de egentligen inte menar? Är det så att alla de riktiga gärningsmännen fortfarande går fria och att Thomas Quick oskyldigt sitter av deras tid? Om det är så så är jag rädd. Riktigt rädd..

Om ni vill se programmet så kan ni titta på det här. Sjukt sjukt sjukt..

En supermysig dag

Idag har varit en sån där dag som man vill att alla dagar ska vara. Fast att jag borde plugga så ville varken min kropp eller hjärna det så det blev inte så mycket av den saken. Däremot så har jag varit ute i skogen och gått 6,5 kilometer med Martin och Kompis. Nu jävlar ska man komma i trim så man är snygg i balklänningen på nyårsafton! Sedan blev det en powernap på soffan innan jag och Jocke gick till Konsum och handlade ingredienser till lussebullar. Och vilka lussebullar det blev sen! Sjukt snygga och sjukt goda.. Tyvärr(?) hade vi så roligt att jag glömde att fota våra mästerverk. Nästa projekt är att koka kola.. :)

Jag vill vara på Kb nu

Just nu hade jag helst av allt velat vara på Kb och rockat loss till Volbeat. Men tyvärr..

Istället har vi glöggfest på vinden, jag och några grannar. Det var mycket mysigt. Jag bor i ett bra hus med trevliga människor och det är superkul att kunna umgås med dem lite då och då. Och imorgon blir det lussebak hemma hos en vän. Julkänslor, julkänslor.. Jag vill ha mina julklappar från Topshop nu. Jag bara längtar efter mina fina, nya kläder!

Okej, det känns som att det inte riktigt blev något tema i detta inlägget. Det blev lite hoppigt och mixat. Ungefär som mitt liv känns just nu i och för sig.. :)




Fredagskvällen i bilder

Josse
Tessi
Jag hoppar
..och hoppar
Flickorna
I Are Droid
Vi
Johnossi
och superdrinkar

Alla julklappar är klara!!

Fan vilken god tid man är ute i i år.. Allt är klappat (haha) och klart och nu kan jag fokusera på annat. Är väldigt nöjd med mina inköp i år och hoppas att min familj också blir det. Har desstuom valt ut lite kläder från Topshop idag som jag ska få av mina kära föräldrar :)

Och så har jag fått en ny mobil nu. Den är så jävla het!


Nu ska jag hem till Jack Black och lyssna på bandets nyinspelade skiva. Kul kul!



Mr. Magoriums Wonder Emporium

Den magiska leksaksaffären. Den filmen har jag precis sett. Den var ljuvlig. Fick mig att drömma mig bort och vilja vara barn på nytt. Fantastisk film och helt underbara skådespelare! Man fick faktiskt lite julkänsla till och med.. Se den!


Sushi baby

Har precis tittat på Vad blir det för mat? där de idag gjorde sushi och sashimi. Ååh vad jag blev sugen! Jag gav allas vår kära Olle en Sushi-kokbok när han fyllde år men vi har tyvärr inte hunnit använda den än. Men snart hoppas jag! Hade varit riktigt skoj att prova att göra egen. Så om du läser detta.. Jag väntar på en inbjudan!! :D

Just nu är det Nytt läge på tv 3. Inredaren Karin är fan den snyggaste kvinnan i Sverige. När jag blir äldre vill jag se ut som henne, lätt! Eller kanske mer som mig men med hennes stil.. Vacker kvinna.

Imorgon ska jag äntligen få träffa frugan igen.. Iiih, det ska bli så mysigt! Och sen kommer Therese och Josse på kvällen och då blir det konsert. Vilken superdag!! Det behövs verkligen efter en vecka med en usel jävla föreläsare. Jag tror nog att jag skippar föreläsningen imorgon bitti. Hon läser ändå direkt ur boken bara så då kan jag lika gärna läsa det själv hemma. Så får det bli! 

 

Då var det klart!

Och såhär blev resultatet:



Aaah jag är så nöjd =) Nu är det bara att smörja och smörja.. Med nöje! Vad tycks?

Uppdates

Okej anonym. Vem är du? Var inte blyg, alla är välkomna här! Du ska få svar på dina frågor i alla fall :)
"Var på armen sitter den? Hur lång tid tog den? Gjorde det ont? Vad kostade den? ;) :D"

1. Den sitter på insidan på underarmen precis under armvecket och går ner för halva underarmen.
2. Den tog ungefär 2½ timmar att göra.
3. Självklart gjorde det ont. Men jag anser att det är en del av tjusningen. Ska det sitta på min kropp resten av livet ska det minsann göra lite ont! Men vissa ställen är värre än andra och det är faktiskt inte så farligt.
4. Den kostade 3000 till slut. Ganska så mycket pengar för min student-plånbok men det var lätt värt det. Man får ju tänka på att den kommer sitta där 4-ever. Och dessutom så gick jag självmant till Malmös bästa ställe för att jag ville att den skulle bli så snygg som möjligt. Och vill man ha det bra så kostar det självklart.

Nöjd? :D

Åååh vad nöjd jag är! =)

Min tatuering är så jävla fin! Hade världens bästa tatuerare. Otrolig underbar och lättsam människa. Jag fick till och med tatueringen 500 kronor billigare, antagligen för att jag är så snygg (eller var det för att han var en halvtimme sen?). Min arm är svullen as hell och är lika tjock som min överarm nu. Men jag antar att det lägger sig så småningom. Plastet ska av klockan elva ikväll men här är ett smakprov sålänge:



Och förresten så tog min mamma det jävligt bra. Nu har hon iofs inte sett den än men hon blev mest upprörd över priset, då jag är jävligt fattig. Hehe. Så nu känns allt underbart! ;)


Imorgon..

Imorgon är det den stora dagen! Jag är så förväntansfull :D

Och nu är biljetterna till I Are Droid och Johnossi också fixade. På fredag ska jag och tjejerna se dem på Debaser. Mysigt! Somnade precis i soffan till Miami Ink. Då är man sliten. Får bli sängen tidigt ikväll så jag är pigg, vaken och på topp imorgon. För då jävlar!!

Julmys

Nu har adventsljusstaken åkt upp i fönstret, fyra julklappar är inpackade och jag har fullt med tända ljus i lägenheten. Så mysigt! Kanske man får lite julstämning i år ändå..

Helgen har varit mycket trevligt. Jobbade fredagen och lördagen och sedan drog jag, Elajas och Tesso till Debaser och tittade på Lukestar. Måste erkänna att jag var jäkligt skeptisk till ett band som låter ungefär som Mew, då jag gillar Mew väldigt mycket och inte uppskattar plagiat. Men jag är sjukt imponerad. Detta var lite mer rockigt och det är fan coolt att så fula killar kan låta så himla bra. Sedan blev det förfest hos mig och sen Kb. En mycket lyckad kväll. Dagen efter sov jag däremot hela dagen så då hann man inte med så mycket. Men det behövdes för nu har jag nya krafter till den nya kursen vi nu har påbörjat!

Och på tal om den nya kursen. 3½ timme satt vi idag på föreläsning utan att förstå någonting. Föreläsaren måste vara något av det sämsta jag stött på i hela mitt liv. Vi ska göra individuella handläggningar och grupparbeten men jag tror inte en enda människa i klassrummet förstått ett skit av vad vi ska göra, trots tusen frågor från alla. Frågor utan svar. Jag känner mig frustrerad och stressad. Planeringsmänniska som jag är.

Om två dagar är jag nygaddad. Jag är så sjukt nervös. Egentligen vet jag inte varför jag är nervös. Är det för att jag ska utsätta mig själv för smärta i tre timmar i sträck? Eller är det för att jag någonstans långt inne är osäker på om det här är rätt? Eller är det för att jag är rädd för vad min underbara mamma kommer att tycka om mitt konstverk? Jag gissar på det sistnämnda. Jag tror att hon kommer att få världens chock, men att hon sedan kommer gilla den. Åtminstone lite grann. Det återstår att se.. Jag är i vilket fall som helst sjukt laddad! Det känns som att det här är början på något nytt. Något riktigt bra..



Det här är skissen. Det blir lite ändringar men det är i princip såhär den kommer att se ut! Coolt va? :)

RSS 2.0