Sveriges vackraste kvinna

Ja, det måste ju ändå vara Karin i nytt läge. Hon är cool, begåvad och snygg. Och 40 plus!
Så där vill jag se ut när jag är 40. Det är mitt mål!



Stockholm, jag saknar det.

Jag vann inte. Men helgen har varit helt fantastisk ändå! Både tatueraren på East Street och killen på Bandit sa att min tatuering var deras favorit. Det känns som att det är en vinst i sig. Det är ju de som är proffsen. MEN iaf. Jag vill flytta till Stockholm. Jag är kär i Stockholm. Detta har varit den beste helgen i heeele våres liv! Haha. Sjukt mycket interna grejer som bara vi som var där kommer förstå, så jag skriver inte om det här. Men bilder ska ni få :)

Elin hopparJag hopparVi hoppar

Idag är jag helt slut i kroppen och har en sårig hals. Livet är hårt men det var det fan värt. Åka snart igen? :)

Packat och klart

Nu har jag packat. Har en känsla av att jag glömt någonting men den känslar har jag nästan alltid även fast jag i princip aldrig glömmer något. Har också gräddat pannkakor som jag och Elin ska käka på tåget. Det blir chokladsås till. Vilken härlig lunch!

Och imorgon är det då den efterlängtade Banditfesten. Jag hoppas att alla röstat (på mig) ordentligt! Det ska bli otroligt spännande. Hela helgen ska bli spännande! Fest och shopping i Stockholm kan väl aldrig gå fel.

Så Elin. Pigga och glada imorgon så har vi en supertrevlig helg ihop. Ååh jag längtar :D

En kväll på Möllan

Efter 100 sidor, några glas cola och en påse chips bestämde jag och Mathias oss för att gå och ta några glas på Möllan. Det var bara till att hoppa ur velourdressen och klä på sig något mer passande. Och det blev en väldigt lyckad kväll! Jag kunde koppla bort skolan och alla böcker för en stund och bara njuta av sällskapet (Mathias och de söta damerna). Tack, detta behövde jag! Imorgon har jag ett fullspäckat schema. Gå till systemet och posten, tvätta, läsa, grädda pannkakor, packa, måla naglarna.. Så nu måste jag snart sova för att orka med allt. Men först lite dueller på vetgirig :)

Snart Stockholm!

Gud, det var längesen jag skrev! Har haft fullt upp. Skolan överöser oss med litteratur, föreläsningar, tillämpningar, fältarbete, loggbok och hemtenta. Jag känner att jag håller på att bli halvt utbränd och är stressad i princip hela tiden. Inte okej!

Därför ska det bli så skönt att åka iväg på tordag! Jag och Elin ska hänga i Stockholm torsdag till söndag. Massa fest och shopping kommer det bli. Och vi ska bo på finfint hotell. Underbart! Och jag ska se till att vinna den där tatueringstävlingen också. Har jag åkt så långt så ska jag fan vinna!! Jag kommer vara nervös så jag kissar på mig på finalfesten.. Vad ska man ha på sig!?

Nej, men nu måste jag gå och läsa igen. Jag har inget liv för tillfället.

Halv åtta hos mig

Alltså Helge Skoog är Sveriges roligaste man just nu. Idag på Halv åtta hos mig så var han roligare än någonsin. Jag skrattade så jag nästan dog!! Och jag skrattar sällan högt när jag tittar på tvn. Så himla rolig humor!

Snart ska jag ut på en promenad i stormen. Ska möta Therese vid Big Bowl, hon ska sova hos mig inatt. Och imorgon kommer mina föräldrar hit på fika. Ska bli riktigt mysigt!

Nej, nu ska jag spela vetgirig. Jag är beroende!!

Bilder från igår


Rätt låt vann!

Ja, helgen har varit mycket bra! En väldigt trevlig kväll i fredags med grabbarna i spökhuset. Spelade TP från 1984, drack vin och bastade. Underbar kombination! Igår kväll var det party hos Mike och vi tittade på Melodifestivalen som aldrig förr. Jävlar vilken inlevelse vi hade! När Malena vann så skrek vi som grisar och sjöng med i hela låten. Haha, det kan inte ha låtit alltför vackert. Och fina Moto Boy uppträdde också.. I like. Sedan blev det KB som var sjukt kul som vanligt.


Vilken grym kvinna hon är alltså!

Nu är jag trött som en gnu..

Fredagen den 13e is my lucky day!

Otur på fredagen den trettonde? Skulle inte tro det va. Jag svävar fortfarande på moln för min nominering och galainbjudan. Och ni vet väl att om ni röstar så har ni själv chansen att vinna 500 kronor på Eaststreet i Stockholm? Så rösta varje dag! Helst på mig :)

Ikväll ska vi fira med bastuparty hemma hos Elias och de andra grabbarna. Och imorgon blir det fest hos Mike och sen utgång. Jag känner på dig att denna helgen kommer bli en av de bästa. Eller det är den redan!

Sveriges snyggaste bandtatuering!

Gud vilken glad nyhet jag fick precis! Bandit har en omröstning just nu och de ska kora Sveriges snyggaste bandtatuering. Jag är bland de fem som gått till final av hundra sökande. Har blivit inbjuden på den stora finalfesten i Stockholm om två veckor. Så nu har jag och Elin bokat biljetter och ska ha en hel helg med gala i huvudstaden. Underbart!

Så ert uppdrag är att rösta! För visst är min tatuering (nummer 5) snyggast? :)
Rösta gör ni på den här adressen och man kan rösta en gång per dag:
http://www.bandit.se/index.php?page=6&underpage=416.73578


Ny kurs, och jag är laddad!

Guuuud vilken rolig dag det var i skolan idag. Började en ny kurs idag och skulle gå 9-16.30. Fyfan vad jag var otaggad när jag kom dit. Men tjejerna som var kursansvariga var riktigt härliga och vi har fått många skratt idag. Blev mycket praktiska övningar. Jag är riktigt förväntansfull nu och har redan börjat skriva i min loggbok inför hemtentan. Nu jääävlar kommer något relevant och praktiskt som jag kommer tycka är kul!

Vi gjorde en övning idag som gick ut på att vi i klassen skulle skriva ett ord till alla klasskamrater som vi tänkte på direkt när vi såg dem. Bara genom vad man utstrålar genom sitt yttre.  Här är mina lappar jag fick:
1. Snäll och blyg
2. Distanserad
3. Lugn
4. Hög integritet
5. Blyghet
6. Rocker
7. Självsäker
8. Mysig
9. Nyfiken
10. Lättsam men bestämd
11. "Grace"
12. Tuff
13. Snäll
14. Snäll
15. Rolig
16. Stabil
17. Tuff
18. Svårfångad

Haha, riktigt kul! Det är lite roligt att så många i min klass tror att jag är blyg och lugn. Eller jo, lugn är jag men blyg. Eeeh nej. Men jag är ganska så reserverad i min klass. Vet inte varför, har aldrig varit det tidigare i mitt liv. Men jag har svårt att släppa folk som jag inte känner in på livet. Det är nog därför. De som har träffat mig utanför skolan har beskrivit mig bättre känner jag. Eller var säger ni? Är jag tyst och blyg? ;)



Män som hatar kvinnor

Första biobesöket utan sällskap är avklarat. Jag kan meddela att jag trivdes riktigt bra där i min stol med popcornen i knäet, utan några smutsiga fingrar som försökte stjäla dem. Och det var ingen som pekade eller fnissade åt att jag var där ensam. I alla fall inte så vitt jag såg. Detta kommer jag garanterat att göra fler gånger!

Och filmen då? Den var faktiskt lika bra som boken! Jag var arg, äcklad, upprymd, rädd, glad, spänd.. Allt som jag hade förväntat mig att vara. Klart sevärd! Och Lisbeth Salander var snygg som få i sin punkarutstyrsel (OCH det blonda långa håret i slutet..). Den som säger något annat ljuger. Eller har jävligt dålig smak.


Att skriva tenta på en halvtimme

Ja, det här gick ju som smort! Efter en halvtimme så kände jag mig nöjd med min insats och började rita blommor istället. Vi fick inte gå förrän efter en timme så man fick underhålla sig med något! Det känns som att tentaplugget med Helena igår gav resultat så det här ska jag ha klarat utan problem. Och om jag inte klarat den så måste jag ha missförstått hela tentan. Redan imorgon får vi veta resultatet så håll tummarna för mig!

Ikväll ska jag gå och titta på Män som hatar kvinnor på bio. Helt ensam. Första gången jag går på bio ensam men det är något jag alltid velat göra. Så nu ska det bli av! Ååh så skönt att få ha popcornen för sig själv. Jag kommer vara i himmelriket!

Dagen efter

Jaha, då har vi varit med om ännu en galen festkväll! Volbeat var väl sådär.. De är riktigt duktiga men musiken gjorde sig inte riktigt i den stora arenan. Dåligt ljud och helt för stor arena för bandet. Sedan blev det mingel på KB, fest hemma hos Olle och dans på Distortion. En fantastiskt rolig kväll!


På Volbeat. Jag träffade på fina Malin :)

Malmös bästa rockers..


Ja, jag och Stoffe gillar att dansa. Och att dricka drinkar!


Riktig jävla bad ass-bild. Men riktiga jävla bad ass-människor.

Ready to rock!

Japp, bättre än såhär blir det inte idag :D




Nu kör vi!!

Volbeat och Distortion!

Vila vila vila.. För ikväll måste jag ha mycket ork. För då ska jag dansa! Först till Volbeat och sedan på Distortion. Jag ska bedöva förkylningen med alkohol. Ja, för det ska jag..



"I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And I knew it was you

We're broken and damned
But together we'll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe"

Replay jeans

Nu har jag orkat gå ut en runda. Var rätt så skönt att få frisk luft men det var väldigt kallt ute!! Var ICA och handlade kuckelimuck-medicin och hämtade mina saker jag beställt från Tradera. Ett pussel som syrran köpt och ett par jeans till mig. Och vad jag älskar mina jeans!! De passar perfekt och jag är supernöjd. 215 kronor på Tradera.. Vilket fynd!

Klicka för att visa Megabild! Grymt snygga REPLAY- jeans, storlek 26 (ej acne, hm, diesel)
Ååh.. I'm in love. Vad ska man med män till när det finns såna här snyggingar? ;)


Nostalgitrippen fortsätter..

Fy fan, idag mår jag INTE bra. Nyser hela tiden och min hals är torr och gör ont. Och jag har riktigt dåligt samvete för att jag inte kan jobba idag. Varför får man alltid det? Har känt av att halsen inte varit helt bra sedan i tisdags men jag hade lovat Jennie att följa med till Hotell StayAt:s galainvigning igår. Vi tog på oss fina klänningar och hade en jättetrevlig kväll med gratis mat och vin. Inte illa alls! Dock så gick vi hem ganska så tidigt för jag mådde helt för dåligt för att gå vidare sen.

MEN på hotellet så träffade vi Steve, en bekant till Jennie. Han och jag började att prata, och av någon konstig anledning kom vi in på Touch Me-tröjorna. Minns ni?? Det var tröjor som hade en viss färg, och när man höll handen på den så den blev varm så blev den en annan färg där. Såå coolt! Jag hade en lila när jag var liten och min syster hade en rosa. Och som Steve sa. Det värsta var när folk hade dem på gymnastiklektionerna. Då var tröjan först en färg när lektionen började och när lektionen var slut så var den en helt annana färg. Haha, nasty!

Var tog den älskade tesvampen vägen?

Igår hade Saralisa en väldigt trevlig inflyttningsmiddag med en himmelsk cheesecake. Jag hade nog kunnat äta den både morgon, middag och kväll. Så god var den! Kvällen var fylld med nostalgitripper och när jag började tänka tillbaks på mitt gamla husdjur tesvampen så tittade alla på mig som om jag vore hög (eller i alla fall dum i huvudet).

Men såhär är det! Ni stackare.. Det är ni som missat en stor del av barndomen! Jag var tvungen att undersöka saken närmre på google. Det fanns inte mycket information men jag hittade en del som bevisar att mitt minne inte är så dåligt som jag trodde att det var.

Så här har ni den:


Vacker va? Man förvarade den i en plastlåda mörkt och svalt. Sedan matade man den med en en viss mängd kallt te om dagen. Efter ett tag så förökade den sig och då skulle man ge "bebisarna" till sina kompisar. Ungefär som när man delade kompishjärtan, fast man delade en kletig, illaluktande svamp istället. Säg vad ni vill.. Men DET är vänskap! Syftet var väl också att man sedan skulle dricka teet men jag undrar om någon egentligen skulle kunna tänka sig att dricka den där sörjan frivilligt. Så, är det någon som minns nu? Eller är det bara jag som haft ett förflutet som tesvampsuppfödare? Om socionomutbildningen går år helvete så vet jag vilken karriär jag ska satsa på i alla fall!


Cellprovskontroll är inte så farligt

Ja, idag har jag då varit på min första cellprovskontroll. Det gick på fem minuter! Snabbt och effektivt. Det var inte alls så farligt, men lite obehagligt. Men den snälla barnmorskan sa att jag var jätteduktig. Då blev jag glad :) Hoppas att de inte hittar något konstigt. Hoppas att min livmoder är frisk. Hihi.

Nu ska jag snart till Maxi och jobba lite. Man måste ju tyvärr ställa upp ibland och jag behöver verkligen pengarna. För jag behöver verkligen den där bikinin och de där skorna.. Och de där byxorna, och den där tröjan. Och den där drinken.. Så bring it on Maxi! Nu ska jag sälja skinka och kyckling som aldrig förr!

Melodifestival och shopping

Nöjesguidenfesten var väldigt skoj! Vi dansade som vildar på The Rumble. Man måste ju variera sig :) De sista timmarna spenderades på KB. Även där blev det en del dans. Och det gick helfint att ta det lugnt med spriten, jag mådde prima dagen efter!

Och igår var det melodifestival-genrep som gällde. Var kul att se och väldigt mycket folk. Efter det så stannade min syster och hennes barn kvar hos mig. Vi gick på restaurang, tittade på den riktiga melodifestivalen, åt marängsviss och spelade massor av nintendo. Det var längesen jag hade en så lugn lördagskväll. Skönt!

Idag har vi varit ute och shoppat. Jag är sååå himla glad för mina nya saker. Köpte en väska och ett par skor. Jag ÄLSKAR mina nya skor. Ge mig vår nu så jag kan ha dem på mig!!


Söt liten väska


Sjukt heta skor


RSS 2.0