Nöjesguiden, here we come!

Ändrade planer, ja! Mathias var gullig och bjöd med mig och Elin till Nöjesguiden-festen på Slagshuset. Det blir nog riktigt kul. Sen blir det nog en runda till KB efter det. Kan bli en riktigt trevlig kväll det här :) Nu ska jag snart titta på favoritprogrammet Vem vet mest och fixa till mig! Ha en underbar kväll! Ciaaao.

Helg!!

Fan vad tiden går fort, det är redan helg igen! Tog en sovmorgon idag. Var helt slut i kroppen så jag orkade inte gå till skolan. Gick däremot till Kirseberg för en intervju med kommunfullmäktige istället. Solen sken och det var skönt att komma ut i friska luften, så nu är jag människa igen! :)

Ikväll blir det nog en runda på KB. Dock minimalt med alkohol för imorgon ska jag, mamma, syrran och kidsen på genrepet på Melodifestivalen. Och sen ska syrran och kidsen sova över här. Blir mys och nintendo hela kvällen. Underbart! Så nu måste jag nog städa lite.. Och äta. Hörs sen!

Sleaze the night och migrän

Igår var en kul kväll! Elin och Josephine kom hem till mig och vi drack drinkar och käkade kladdkaka som jag bakat :) Sedan drog vi till Bodoni och lyssnade på Danger, Baby Jane och Stripped. Bra musik och riktigt roligt att träffa alla vänner man inte ser så ofta! Och vilka män då!! Jag säger bara wow wow wow till Baby Jane. Långt hår och tatueringar kan aldrig gå fel.. Fortsätt så! Jag nöjde mig dock med två cider för att klara av skolan idag..


Baby Jane.. Heta som få..

MEN jag vaknade med värsta migränen. Låg i sängen till klockan fyra då magen kurrade. Nu är jag helt slut i hela kroppen. Det känns som att helt jag är slutkörd. Det blir tidigt i säng ikväll. Vill inte missa föreläsningen imorgon också.

Inspiration från Ellos

Under fikan idag så berättade Josefin att man kan hitta riktiga fynd på Ellos. Jag har alltid sett Ellos som något för tanter. Men tji fick jag när jag besökte hemsidan ikväll. Mycket snyggt! Jag måste sluta ha fördomar.. Fast fördomar har alla. Så länge man är medveten om dem och kan jobba med dem så är det okej. Så säger vi socionomstudenter :)



Någon snäll själ som kan tänka sig att bidra med 499:- så jag kan köpa denna underbara Puma-bikini? Jag behöver den verkligen.. Please..


Bilsex... Någon?

Va fan.. Alltså dessa brittiska dokumentärer blir bara sjukare och sjukare. Ikväll handlar det om människor som tänder på bilar. Visst, jag älskade verkligen min Åke. Men aldrig hade jag kunnat tänka mig att sätta på honom. Han var helt för hård och snabb. Eller.. Hur lät det egentligen? Men ja, även om metrosexualitet är helt oförståligt för mig så är det ju faktiskt så att dessa människor har all rätt att leva ut sina sexuella behov, så länge det inte skadar någon annan. Så kör på!

Nu sitter jag och firar lillfredagen (och blivande årets spelbloggares namnsdag) med en blå drink. Det finns alltid något att fira. Glöm inte det! Imorgon ska jag fira lillördagen med cider och glamrock. Ljuuuuvligt!

Kvällens låt: White Lion - Leave Me Alone
Ladda ner! Det svänger som tusan!

Underbara sol!

Åh gud vilket vackert väder vi har! Sol gör mig till en lycklig människa. Man mår bättre och känner sig snyggare, eller hur?

Idag har jag haft föreläsning och praktikinfo 9-14. Sedan mötte jag upp söta Josse i stan och vi tog en fika på Espresso House. Sedan gick vi i affärer och provade kläder, men trots allt fint vi hittade så handlade varken hon eller jag någonting. Min mamma kommer att bli stolt över mig :) En riktigt mysig dag har det varit. Nu ska jag laga spaghetti och köttfärssås och sen ska jag titta på tv och hoppa lindyhopp. Tur att min psychogranne under har flyttat så att ingen klagar på mina dunsar. Haha..

Confused?

I´m in heavy I´m in deep
I look cool but inside I weep
I´m older but sure ain´t as wise
As I pretend to it´s mostly all lies
I´m a liar I´m a cheat
Sore loser can´t stand defeat
I say I´m right but I know I´m wrong
Just want my music when you´re playing your songs

I know it doesn´t show
But it´s time I let you know
Hopeless case of a kid in denial

Got my tongue firmly in cheek
Make up my mind just after I speak
I should do it but I don´t
I say I will but you just know I won´t
You like the "fabs" I dig "the Who"
You eat tikka I eat vindaloo
I only drink when I wanna forget
I won´t admit it but I do regret

I know it doesn´t show
But it´s time I let you know
Hopeless case of a kid in denial

I´m in deep I´m in real heavy
Can´t kick it even though I try
I feel sick but I don´t want you to heal me
I´m a hopeless case of a kid in denial

Yeah I´m a liar and I´m a cheat
Real sore loser can´t stand defeat
There ain´t a thing that´ll pass my rejection
Getting real close to denial perfection

I know it doesn´t show
But it´s time I let you know
Hopeless case of a kid in denial

The Hellacopters - Hopeless Case Of A Kid In Denial

Ibland känns livet bara så jävla tungt..

Hemma i sköna Malmö

Jag har haft några helt fantastiska dagar i Stockholm! Hela onsdagen blev det shoppning. Handlade en tröja på Topshop och två tröjor på G Star. Dagen avslutades med barhäng på en pub på söder. Igår var vi i simhallen och badade bubbelpool och bastade. Sen blev jag bjuden på en riktigt god middag och ost, kex och vin. Härligt härligt! Tågresan hem gick sjukt fort och jag var framme i Malmö vid två, hem och lämna sakerna och sedan jobbade jag 16-21. Full rulle alltså och imorgon blir det jobb igen. Sedan ska jag förhoppningsvis ta mig hem till Carro och gå ut en runda. Var väldigt längesen vi umgicks så det hade varit skoj.

Nu blir det snart sängen!

Tidsfördriv innan sängdags

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.

4. FUSKA INTE


1. Hur mår du idag? Life
2. Kommer du komma långt i livet? Highlights
3. Hur är skolan för dig? This is the life
4. Vilken är ditt livs themesong? Redemption
5. Vilken är din livshistoria? Are you happy now
6. Hur ser din framtid ut? El entierro de los gatos 
7. Hur blir din morgondag?  All new low
8. Vad är det bästa med dina vänner? Cloud connected
9. Vilken sång beskriver dig bäst? Come to my world (ja, men välkomna välkomna!)
10. Hur ser ditt liv ut just nu? Shaken (mm, fast inte mer än vanligt)
11. Vilken låt kommer spelas på din begravning? Adolescent
12. Hur var du som barn? Apocalypso
13. Vem kommer du gifta dig med? Piste 4
 14. Hur ser världen på dig? I think I'm paranoid
15. Vad tycker dina vänner om dig?  Clocks
16 Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Future foe scenarios 
17. Kommer du någonsin få barn? Hoochie mama (oh, ja tydligen)
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?  In your world
19. Hur blir du igenkänd av folk? Carry me home (klockan fyra efter en natt på KB eller?)
20. Vilken är din livsfilosofi? Time got no time to wait for me
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? I dare you to move
22. Tycker andra att du är attraktiv? No way back
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon? Map of the problematique 


Haha, vissa var ju faktiskt jättekul..

Nu åker jag till huvudstaden

Jag kände att jag var tvungen att göra lite research efter den otroligt konstiga drömmen. Jag googlade fram adressen Kungsgatan 5 i Stockholm och där hittade jag företag som bland annat Duka, BikBok, Cityjuristerna och Make up store. Undrar vad jag skulle där och göra? Köpa nytt häftigt smink och nya kläder till hjälteintervjuerna som förmodligen skulle komma? Anlita en jurist som skulle hjälpa mig att krossa Dimera? Detta är fortfarande ett mysterium..

Imorgon åker jag till Stockholm för att leka detektiv. Jag återkommer om jag får fram någon mer konkret information om fallet.

Ps: Jag ska även hinna med att träffa sweetypie, gå på bio och shoppa massor av kläder! Många flugor i en smäll alltså!

Världens konstigaste dröm

Inatt drömde jag något riktigt kusligt. Och det kändes så verkligt..

Det hela började med att jag och ett tusental andra människor var fångade på ett kloster. Där fanns massor med rum och vi var ungefär fem stycken i varje rum. Mannen som höll oss fången var Stefano Dimera från Våra Bästa År (fan jag måste sluta titta på det programmet..). Vi var alla oerhört rädda för honom och paniken kändes i hela rummet. Dock så hade vi mobiltelefoner på oss och jag förstår fortfarande inte varför vi inte använde dem för att ringa efter hjälp. Men vi sms:ade varandra mellan rummen och försökte komma på en flyktplan.

En dag hade Stefano ett möte med min grupp ute på gården. Alla var ute men vi som var med på mötet satt på träbänkar runt ett träbord. Helt plötsligt blev det upplopp och alla sprang åt ett håll mot ytterdörrarna. Min grupp bestämde oss för att springa åt andra hållet, för vi tänkte att det skulle gå snabbare. Vi lyckades ta oss ut från klostret och nu skulle vi bara komma ut från området och förbi de otroligt höga stängseln.

Under rymningen blev jag av med de andra och sprang ensam runt och letade efter en utgång. Jag hittade istället ett dagis där jag försökte gömma mig för städerskan. Hon såg mig och ville bjuda på bulle med bulle (fralla med chokladbulle inuti. Kommer ni ihåg det från skoltiden?). Jag åt och precis då fick jag syn på två taxibilar som stannade utanför dagiset. Två asiater hoppade ut och jag sprang så fort jag kunde ut dit och hoppade in i den ena taxibilen. Jag sa att jag skulle till Kungsgatan 5 i Stockholm (fråga mig inte varför och om adressen ens finns..) och taxibilen körde ifrån klostret och genom en utgång i stängslet. Jag var fri!!! Jag tog upp min mobil och ringde polisen och berättade allt. Jag var fri och jag var en hjälte!

Jag överlistade Stefano Dimera i min dröm.
Vad fan kan detta betyda?

Ännu en helg överstökad

Fredag: Efter skolan blev det tvätt och städning för hela slanten. Sedan drog vi hem till Stoffe och festade och dansade och hade allmänt trevligt, bortsett från en Securitasvakt som ringde på dörren och klagade på ljudnivån. Vi var inte ens högljudda (enligt mig iaf.. haha). Det blev självklart KB och det var lika trevligt som vanligt. Mycket dans!

Lördag: Var såå trött så sov ganska länge. Sedan kom mamma och pappa hit och hämtade upp mig. Vi åkte hem till dem och det var härligt att få komma "hem" och bli ompysslad och få snacka av sig lite. Sedan körde de mig in till Therese och hennes kusin John och vi åkte tillsammans in till Jossan och Tomas i Helsingborg. Hade en riktigt trevlig kväll trots att vi var ganska så slitna allihop (utom Jossan som var på G och drack vin i mängder). Blev ingen utgång men dock världens största kebabpizza och en jädrans massa snack och melodifestival.

Söndag: Vaknade upp på Jossans och Tomas soffa vid tolv. Käkade kebabpizza till frukost sedan tittade jag och Jos på Sex and the city-filmen. Fan jag lipade även denna gång.. Den är fabulous! Köpte med mig McDonalds-mat på tåget till Malmö och nu har jag skrivit lite på ett skolarbete, tittat på Lost och ätit pasta.. Faaan, vad hände med mitt nya liv? Nu är jag arg på mig själv! Fast söndag är väl vilodag..?

Forever 21



Jag hoppas verkligen att ryktena om att Foerever 21 ska komma till Sverige stämmer. Tills dess drömmer jag om detta.. För drömma kan man ju.. Mmm..


Shoes shoes shoes..

Förr hatade jag att handla skor. Nu älskar jag skor! Det är konstigt vad man kan ändra sig med tiden..


Dessa kommer från Asos. Åååh ge mig!

Backyard vs Stockholm

Ikväll spelar Backyard Babies på KB. Ett av mina favoritband på ett av mina favoritställen. Men är jag där? NEJ. Jag ska åka till Stockholm i nästa vecka och känner att jag måste hålla i pengarna tills dess så jag kan leva ett riktigt lyxliv där. För vem kan åka till Stockholm utan att shoppa ihjäl sig på Top Shop? Inte jag i alla fall.. Åh, bara jag skrev Top Shop precis så fick jag pirr i hela kroppen. Vad underbart det ska bli!!

Däremot så fick jag komma på Olles förfest ikväll. Vi lyssnade på Backyard och snackade skit. Och medans de andra drack öl och Jack & Cola så drack jag alkoholfri Cola och åt Ben & Jerrys. Underbart! Fick till och med kommentaren från Martin att jag var så himla rolig och skrattsjuk idag när jag var nykter. Det är ju kul att höra att man inte behöver alkohol i kroppen för att roa sina vänner ;) Jag passade även på att äta upp pojkarnas matrester. Det gäller att vara ekonomisk och sparsam (snål?) när man är student! Killarna höll på att skratta ihjäl sig när jag berättade att jag pantade burkar och tömde spargrisen för att kunna köpa Ben & Jerry idag. Haha.. Nej, riktigt så illa är det inte. Jag bredde på historien lite.. Men det får man faktiskt göra i vårt gäng!!




Första dagen på mitt nya liv

Det känns som att jag skrivit om detta tidigare. Men fan, nu menar jag det på riktigt! Nu ska jag försöka leva ett sundare liv med en tajtare kropp. Jag vill må som en kvittrande fågel varje minut!! Har precis varit ute på en promenad på 1 timme och 40 minuter. Över 15000 steg har jag gått idag. Inte illa för första dagen!! Jag är så himla stolt över mig själv. Detta ska firas med en fralla med ägg. Mums!

Och btw.. Jag klarade min tenta!!!! Ingen mer juridik alltså. Alla säger att det ska vara den svåraste terminen men jag har klarat av den fint utan någon som helst omtenta. Denna dagen är great :D



Distortion is the new shit!

Gud vilken kväll det blev i lördags! Massor av bra musik, häftiga människor, dans och karaoke. Ingenting alls att klaga på! Och tack vare Jack Blacks charmförmåga så fick vi till och med gå före den flera hundra meter långa kön. Så gött att slippa stå och vänta hur länge som helst i snö. Malmö har fått en ny underbar klubb. Och ingen är lyckligare än jag.


Martin (alias Jack Black) halsar öl på världens kortaste förfest


Jag kör nonchalant-stuket och Stoffe kör chill/kåt-blicken

DISTORTION!!

Ikväll öppnar en ny rockklubb här i Malmö och självklart ska jag dit! Äntligen kanske vi får en klubb som kan mäta sig med KB så man har lite valmöjligheter på lördagkvällarna.




Jag kör på pimpad Hellacopters-tröja, jeanskjol, leggings och höga stövlar ikväll. Bekvämt och snyggt!
Och nu ska jag dricka drinkar och bli glad i hågen!
Ha en trevlig kväll allihopa! Det ska i alla fall vi på Distortion ha! :D

Födelsedagsglad



Så glad var jag på min födelsedag i år! Haha, inte illa! (Och ja Tesso tvillingsyster, jag vet att vi har likadana klänningar. Det plus allt annat är creepy as hell. Men min har gått sönder nu efter alla år så den har åkt i soptunnan idag. Sorgligt men sant.)


Konstiga drömmar

Inatt drömde jag om barn igen. Helkonstigt, så jag var tvungen att googla och få en förklaring.

Detta hittade jag:
"Det är din kropp som signalerar att den är redo och mogen att få barn. Det behöver inte alls betyda att det är vad du vill eller ens kan tänka dig men det är dit din kropp har nått i sin mognad."

Haha, direkt när man blivit 23 år så säger kroppen och hjärnan ifrån att nu är det fan dags. Spännande! Tänk vilka häftiga varelser vi är..



Movies

Jag som sällan tittar på film har på tre dagar sett tre filmer. Tre bra filmer dessutom!

Changeling: Känslosam och sorglig film. Riktigt bra och gripande. Man känner verkligen med mamman som förlorar sitt barn. Man blir både arg och ledsen. Och om en film kan framkalla sådana äkta känslor så är den verkligen sevärd!

Twilight: Filmen som alla pratar om! Detta gjorde att jag hade enorma förväntningar. Lite besviken blev jag allt. Men Edward var het (dock inte såå het som jag hört, han är mer het för att han är lite farlig och mystisk). En väldigt lättsmält och underhållande film överlag. Jag kom på mig själv att sitta och le ungefär konstant under hela filmens gång. En klart godkänd film. Jag kommer absolut att se den igen!

Dan in real life: Riktigt underhållande! Man kan ju inget annat än att älska Steve Carell! Han är en fantastisk skådespelare. Rolig och lättsam film med helt underbara karaktärer. Rekommenderas varmt!

Nu har jag snusat igen.. Men jag har satt upp regler. Det är en bra start.

Bebis.. någon?

Inatt drömde jag att jag fick en dotter. Jag gav henne namnet Trolla. Det kändes så verkligt och när jag fick se henne så grät jag för att hon var så vacker. När jag vaknade grät jag fortfarande och hade svårt att sluta gråta. Jag vill ha tillbaks min Trolla..

Det är konstigt hur drömmar kan påverka en. Idag har jag varit riktigt blödig. Jag vill tillbaks till mig dröm. Kanske inatt?

Today it's my B-day!

23 år. Åh herregud.. Men det känns iofs ganska så ungt. Hjärligt tack för alla gratulationer från alla håll och kanter. Jag är en lyckligt lottad människa :D Idag kommer Jennie hit på middag. Jag ska bjuda på spaghetti och köttfärssås. Haha, kanske inte så glammigt men det är min födelsedag och jag är sugen på det!!


Jag önskar mig en sån här tårta idag.. Någon? :)


Eller varför inte en sån här? Haha, usch nej.. Fyfan vad vidrigt. Men lite kul :)

Förresten så har jag inte snusat sen i lördags natt. Jag är sjukt stolt över mig själv. Lite besviken blev jag dock när jag idag råkade handla en dosa. Men den är fortfarande oöppnad. Och jag är fortfarande stolt.

Lördag del 2

Oj, vilken fest det blev sen då!! Massor av mat, presenter, folk och sprit. Kunde inte få en bättre födelsedagsfest. Även fast jag inte ens fyllt år än :D


Jag och söta Josefin


Socionompinglorna


Frugan Jos, Per och jag


Olle och fläsk. Haha, bästa bilden ever!!


Johanna och Lisan (som gömmer sig bakom Johannas hår. Hihi)


Folk..


Stoffe (med kåtblick?) och Paulin


Jimmy, Malin och Jos

Tack alla ni som förgyllde min kväll. I love you all!

Lördag del 1

Lördagen var oförglömlig. Klockan elva kom pappa, syrran, Pelle, Moa och Linus. Jag fick fina paket och vi åt frallor och chokladbullar. Sedan spelade barnen nintendo medans jag lagade mat inför kvällen. Sen blev det käk nere på falafel-stället, barnen spelade lite till och sen åkte de hem.


Prinsessan Moa



Moster Petra och Moa


Moa fotar moster


Och Linus ville inte gå hem. Han ville spela Nintendo hela daaagen..

Tack för en kul förmiddag :D


RSS 2.0