Ledig dag och sol

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Började med ett sexpack folköl i Folkets Park och fortsatte med cider och snacks på en pub på Möllan. Om det inte hade varit för den ohyggliga stanken inne på puben så hade kvällen varit komplett. Vi försökte beskriva den hemska odören och kom fram till att det var en mix utav gammalt avlopp, blöt hund och gamla människor (det där sista var det iofs bara jag som röstade för..). Och det värsta av allt var att stanken inte kom ifrån toaletterna utan från köket. Jag ska aldrig mer äta där!

Therese i Folkets Park 
Skjutare och jag i parken

Idag har man varit lite sliten men jag har i alla fall hunnit med några timmar i solen på Ribban med Mange. Så lite färg har man nog fått. Aldrig fel! Och nu har jag precis lagat en god middag. Pastaspiraler och en sås med grönsaker och curry. Mums! Ikväll ska jag ta det så lugnt som möjligt och ladda för tre dagars jobb.

Fick precis veta att det underbara danska bandet Nephew ska spela i Helsingborg på lördag. Jag är sjukt sugen men börjar jobba klockan sju på söndag. Jag är splittrad! Jag vill, jag vill, jag vill!
Dagens låt blir av den anledning (och för att den är supergrym) Nephew - Superliga.
Man vill bara dansa!

/P

Kommer sommaren nu?

Nu är det sol!! Eftersom jag är ledig imorgon så ska detta firas med öl på Möllan ikväll med Therese och två män. Kommer säkerligen bli trevligt! Och imorgon blir det stranden om solen håller i sig. Men kan man ha sån tur att solen skiner på ens lediga dag? Det återstår att se.. Dags att klä sig och göra sig fin inför kvällen nu! öl öl öl.. Mmmm.



Dagens låt: Bee Gees - I started a
Så harmonisk och sorglig.. Men ändå gör den mig lycklig.

Mycket har hänt..

Söndag kväll och jag är sleten som få. Har inte varit en lugn stund på flera dagar. I torsdags klockan 07.11 avgick tåget mot Stockholm. Aldrig hade vi anat att resan skulle ta över nio timmar.. Men med trevligt resesällskap så roar man sig så gott det går! De där 9 timmarna kändes som 1 och snart var vi framme i huvudstaden. Hotellet var underbart med rosa kuddar och en riktig pang-frukost. Jag som älskar frukostar njöt som aldrig förr. Och Yngwie var grym!! Efter konserten var vi sjukt slitna och åkte till hotellet och sov. På fredagen blev det shopping för hela slanten och 18.15 åkte vi hem till Malmö igen. En kort och intensiv visit men lätt värt varenda krona!

På Berns!
Glada att se Yngwie!
Mr J tittar ut över Stockholm
Jag tittar ut över Stockholm

Lördagskvällen spenderades hemma hos det nyförlovade paret Linda och Staffan. Jag hade feber och frossa men sjuksystrar som de är, så gav de mig två panodil, tjocka strumpor och en (eller några stycken egentligen) grogg. Sedan var festen igång! Riktigt trevligt och lika trevligt var det på Harrys där vi sedan hamnade. Alltid kul att gå till ett ställe man inte brukar gå till..

Jennie och jag
Therese och Linda

Idag var man bakfull men klockan tre kom mamma, pappa och deras vänner hem till mig en runda. Sedan gick vi och käkade på restaurang och nu har jag precis kommit hem från Folkets Park där vi sett Hästpojken, Motoboy, Hellström och Uggla. Måste säga att Motoboy imponerade mest. Grymt bra!

Imorgon är det tillbaks till arbetet. Ska slita i 10 timmar. Och efter det får jag äntligen träffa frugan igen! Jag längtar! =)
Nu ska jag snart sova.. Känns som att sömn verkligen behövs nu..

/P

Imorgon drar vi!

Ännu en dag i sängen och soffan. Att man aldrig ska bli av med den förbannade förkylningen! Ikväll tänkte jag i alla fall gå ut en runda till Pildammsparken och titta på Anderz när han ska uppträda som gästartist på Sommarchansen. Och imorgon bitti klockan 7.11 sitter han, jag och Mange på tåget till huvudstaden. Där ska det bli shopping, hotellboende och inte minst Yngwie Malmsteen-konstert på Berns. Som vi ska rocka!

Yngwie!!

Idag har jag noll inspiration så jag vet inte vad jag ska skriva. Kommer hem på fredag kväll i alla fall och sen blir det en helg full av spännande händelser! Livet är allt bra kul!
Har gjort ännu fler bilder på taaz.com nu. Denna bilden är jag mest nöjd med. Vilken pingla!

Jag föreJag efter

Laddade ner Amy Macdonalds skiva igår. Ni vet den de hela tiden gör reklam för på tv. Jag är faktiskt imponerad! En väldigt behaglig skiva att lyssna på.. Så det rekommenderas varmt!

"Rock Chick of the century,
Is acting like she used to be,
Dancing like there's no-one there.
Before she never seemed to care,
Now she wouldn't dare.
It's so Rock & Roll to be alone"
Amy Macdonald - Mr. Rock & Roll

/P

Sjuk..

Idag är det måndag! Efter en natt med frossa och svettningar bestämde jag mig imorse för att det inte var läge att gå till jobbet. Istället har dagen spenderats i soffan och i sängen. Har hunnit med att se alla favoritsåpor (t.ex. det underbara Våra bästa år) och dessutom har flera timmar spenderats på den underbara sidan taaz.com. Har gjort underbara makeovers på mig och mina vänner. Vad tycker ni?

Jag föreJag efter
Josephine föreJosephine efter
Mange föreMange efter

Jag tycker att vi blev hur heta som helst! Har också lagat riktigt god mat till mig idag. Fläskfilé, ris, bearnaisesås och sallad. Mums mums. Man måste skämma bort sig ibland (eller alltid).. Imorgon ska jag också stanna hemma och vila. På torsdag bär det av till Stockholm och då måste jag vara frisk och pigg! Nej, nu ska jag dricka lite Apelsin-Smakis och sen kommer Josie och ska ta hand om sjuklingen. Sen blir det minigolfturnering i min bäddsoffa. Så trots en torr hals och en snorig näsa så ska jag försöka ha en helt underbar kväll.

/P

Helgen är avklarad!

Jag är trött. Riktigt jädrans helvetes-trött. Min kropp är utmattad och jag känner mig som en utsliten 80-åring. Just nu är jag sjukt lycklig över att helgen inte har fler dagar än den har. Vit vecka, javisst det har inte varit såå mycket fusk. Men en vecka med tillräckligt mycket sömn. När ska man ha en sådan vecka? Gud har straffat mig med en nyfikenhet och en äventyrslust som gör det jobbigt att gå till sängs. Tänk om man skulle missa något kul som händer!
 
Efter ännu ett 10-timmarspass på jobb igår skulle jag egentligen begett mig till några kära arbetskamrater på röj. Detta blev ändrat då jag mellan mina snörvlingar och snytningar inte kände mig tillräckligt social eller trevlig för att träffa en massa nya människor. Jag begav mig istället hem till Mr Big som hade fest i cribet. X antal glas mjölk och en kopp kaffe senare går jag i ren protest och lägger mig när "Du måste berätta vad du vet!"-filmen plockas fram. Men vem kan sova när de öl-drickande i rummet bredvid högt måste kommentera exakt alla repliker i filmen? Och när sedan elgitarrer och synthar börjar spelas på högsta volym så inser jag att det verkligen är kört för mig och går upp och äter en skål Kellogs. Klockan fyra somnar jag. Klockan sex ringer klockan. Klockan sju är jag på jobbet. Tack gode gud för att jag var en tråkmåns och drack mjölk!!

Efter 9 timmars arbete kom min syster och hennes familj och hämtar mig på jobb. Inte ens då fick man vila. Men det var det värt. Vi mös och åt pizza och nu har jag precis sovit en välförtjänt timme.


Älskade syskonbarnen kom på besök idag =)

Imorgon ska jag sova precis hur länge jag vill. Mmmmm..
Och förresten, på tal om ingenting! Jag ska börja sälja Aloe Vera-produkter. Så om du bryr dig om din hälsa så hör av dig till mig så blir jag världens lyckligaste. Hihi.

/P

Rödtjut och inspelning!

Jaha, då har man klarat av ännu en dag på jobb. Grattis till mig! Detta firas nu med ett (eller närmare 5) glas rödvin. Och nu ska det spelas in hits! Fan vad kul det är att ha kommit igång med musiken igen. I'm so happy!
Man lär väl inte vara jättepigg på jobb imorgon. Men efter 10 timmars slit så kommer jag i alla fall belönas med fest och frugan. Inte alls illa!

Okej nu har folk tydligen bjudit in sig själv till en fest som ska hållas här så nu kommer det möjligtvis rinna ner några Screwdriver i strupen också. Men jag borde inte.. Jag borde verkligen inte. Snacka om dålig självdiciplin. Wish me luck!



Vi avslutar dagens inlägg med en bild på min och min trolovade. Det är kärlek!
Fuck them all, eller vad säger du, J? ;)

/P

Vit vecka?

Än så länge har jag och frugan (?) klarat oss. Inte en enda droppe alkohol på hela veckan. Detta kan kanske bero på att vi nu har levt på mina Smakis-produkter jag vunnit. Ekologisk chokladmjölk är ju faktiskt minst lika bra som ett glas vin intalar jag mig gång på gång.. Men hur blir det nu i helgen då? Jag hade tänkt ha en lugn helg med endast jobb och sömn. Men så vips ringer telefonen och nu ska fredagkvällen ägnas åt inspelning och vindrickande. Och på lördag är det tydligen en stor fest på G som man bara inte får missa! Hujedamig vad det är svårt att ha en vit vecka!

Smakis-kylen!

Ikväll är jag helt ensam i min lägenhet. 33 kvm känns nästan för stort för mig just nu när man blivit van vid stora saft- och golftillställningar varje kväll och frugan som i princip flyttat in här. I feel lonely and bored! 

Jag och frugan

Sådär ja! Då har man skrivit sitt första blogg-inlägg. Inte illa pinkat! Man får ju inte vara sämre än Josephine som har inspirerat mig till att börja skriva (thegirlyoulosttococaine.blogg.se). Hon och jag is the shit! Nu är det snart Hells Kitchen. Gordon är min drömman.. Vilken karisma! Mm mm mm..

Well all you wanna be
It's all fake
But you're just too blind to see
And when the walls come crashing down yeah
You're all alone and no one's around

/P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0