Tentan avklarad!

Yeee nu är den gjord! Ingen mer ångest på nätterna. Nu ska jag nog kunna somna. Det kändes riktigt bra!!! Men vem vet, kanske har jag fattat allt fel och får underkänt.. Man kan aldrig vara säker.

Jag är dödstrött nu. Har varit och hälsat på söte-Glennsan och sedan umgåtts lite med Jensan.
Det blir nog sängen snart..

Jag ska få en ny mobil!

Idag har jag blivit charmad av en norrländsk telefonförsäljare. Men saken är det att jag tror bara att detta kommer att bli förmånligare för min del. Och så får jag en sprillans ny Sony Ericsson (kommer inte ihåg vad han sa för modell) på köpet! Jag som verkligen behöver en ny mobil är glad att jag slipper gå ut i affären och välja någonn bland alla hundratals modeller. Vad vet jag om mobiler liksom? Men han sa att den var sjukt bra, och godtrogen som jag är så litar jag på honom :)

Annars har jag tentapluggat i princip hela dagen. Fyfan. Men tror ändå inte att jag kommer klara det imorgon. Det är så himla mycket att ha i huvudet. Nu bara snurrar allt runt och jag glömmer det ena när jag läser om det andra.. Wish me luck! Det kommer jag verkligen att behöva.

Tentaplugg och julgodis

Idag har jag trotsat min förkylning och kört på så hårt jag kan. Min energinivå är på botten men jag har ändå tvingat mig själv att tvätta och plugga. Skrivit klart mitt arbete och skickat in det. Läst om kön och juridik. Och läst hela LVU med kommentarer. Och som om detta inte skulle vara nog så har jag klistrat in flikar i lagboken och i socialtjänstboken så jag ska kunna hitta allt lite smidigare på torsdag när jag sitter och är stressad på tentan.

För att göra det lite extra mysigt idag så jag har gjort lite julgodis. Choklad med mandel och müsli. Det blev superduper-gott och det var precis vad jag behövde nu ikväll. Och till lunch blev det ekologisk tomatsoppa. Ni vet sånt pulver man blandar med vatten och kokar upp. Den var faktiskt över all förväntan. Ett knäckebröd till det så var min mage sjukt nöjd!

En lista

Bäst:
1. Musik. Herregud, vad skulle vi göra utan all underbar musik? Hellacopters, Backyard Babies, Volbeat, Eva Cassidy, Beatles, Coldplay, Foo Fighters, Hardcore Superstar, Muse, Mew, Nephew, Switchfoot.. Listan kan bli superlång.
2. Vänner. Mina fina underbara vänner är bäst i världen. De finns alltid kvar och stöttar mig alltid när det behövs. Vi har aldrig en tråkig stund tillsammans. Vi finns där i vått och i torrt. I medgångar och i motgångar.
3. Familjen. Min älskade mamma och pappa. Min underbara syster. Mina perfekta gullungar Moa och Linus. Utan dem är jag ingenting. Verkligen ingenting.

Sämst:
1. Förkylningar. Fyfan.. Man är verkligen inte sig själv när man är sjuk. Jag är så in i helvetes bitter och sur över att inte kunna/orka göra vad jag vill eller behöver. Jag ska fan plugga, inte ligga och bada i mitt eget snor!
2. Självupptagna narcissistiska män. Haha, behöver jag ens säga något här? Jag är sjukt trött på killar som är överdrivet fåfänga och som endast bryr sig om hur de själva och tjejer ser ut. Hallå vi tjejer (i alla fall jag) vill bli omtyckta för vår fina personlighet och vår intelligens, inte bara för vår kropp och vårt face! Visst kan utseende vara viktigt i vissa fall, men insidan är ändå det som gör en människa riktigt jävla vacker.
3. Sveriges lagar. Här råder det en liten hatkärlek. Jag vill helst av allt bara spy över lagboken när jag ser den men trots det så är vi tvungna att vara de bästa vännerna resten av terminen också. SoL, LSS, LVM, LVU, KvaL.. Bla bla bla.. Så jävla tråkig är du. Men vi klarar det här vännen. Hjälp mig nu! Det gör inte saken bättre att du väger flera hundra kilon och ger mig axelskador. Det ska du veta.


Sjuk..

Fyfan vad jävligt jag mår. Jag som skulle plugga hela dagen idag. Har fått lite läst men min energi räcker inte till. Jag är hes och snorig.. Detta är helt fel tillfälle att bli sjuk på. Måste klara tentan! Imorgon ska jag läsa och skriva tills jag avsvimmar av utmattning.

Har gjort egen brunsås idag för första gången. Synd bara att jag inte kunde smaka hur den smakade.. Ingen mat smakar något överhuvudtaget. Bara det suger. Sånt tänker man inte på när man är frisk. Hur lyckligt lottad man är som kan känna alla underbara smaker och dofter. Åh, stackars mig!

Dags för tenta-vecka

Ännu en helg är över. Igår hade vi en jättetrevlig hälsokväll hemma hos mig. Vi drack aloe vera och smorde in oss med både det ena och det andra. Och efter att ha varit lite hälsosamma så tyckte vi alla att vi förtjänade sprit och snacks. Det blev en lyckad förfest med Våghals och drinkar och sedan drog vi till älskade Kb och dansade natten lång. Sedan sov vi alla fem tjejer i min lilla lya. Jag älskar mina flickor! De är helt klart bäst och vi har alltid så himla kul.

Elin & MaxGustaf & jagJag Therese, Elin, Max & MikeJosse & Malin

Måndag imorgon och dags för nya tag! På torsdag är det tenta så det blir endast plugg denna vecka. Jag ser inte alls fram emot detta. Känner mig inte alls redo. Men hur ofta känner man sig redo för en tenta liksom? Dessutom har jag råkat ut för en jobbig förkylning som inte alls gör saken bättre. Öronen kliar, halsen är torr och jag hostar som aldrig förr. Och det har inte alls att göra med mina korta shorts och tunna strumpbyxor igår.. Inte alls.

Dagens låt: Foo Fighters - Best of you
Som vi rockade på Kb:s dansgolv till denna låt! Det var underbart!


Nu är här städat och fint

Shit vad jag städat idag. I flera timmar. Trots halsont och dålig nattsömn. Nu har jag belönat mig själv med snickersglass och snart ska jag stoppa in en pizza i ugnen. Elin kommer förbi en runda sen. Vi ska se på Idol och chilla. Vi tar det lugnt ikväll och laddar upp inför morgondagens fest hos mig. Det kommer bli skoj skoj skoj.

Idag snöar det.. Fyfan, jag hatar snö! Hoppas att allt detta är borta tills imorgon så man slipper gå till Kb i termobyxor och vinterboots. Jag vill ha tunna strumpbyxor, höga skor och en liten klänning! Det bestämde ju jag inatt när jag inte kunde sova.

Nej, nu kurrar magen! Ha en trevlig fredag kväll allihopa :)

The hottie and the nottie

Den filmen har jag precis sett. Och den var precis vad jag förväntade mig. Killar som trånade efter Paris Hilton (som jag inte alls tycker är särskilt snygg), en ful tjej som blir snygg, och en kille som är kär i den snygga men som sen blir kär i den nya snyggingen. NÄHÄ! Det kunde man inte aaaalls lista ut från början. Haha.

Måste bara tillägga att det var helt sorgligt på Bonde idag. Killen som åkte ut blev helt ledsen och grät. Mitt hjärta gjorde lite ont då också. En man med känslor! Halleluja! Det finns hopp på denna jord.


Och när Sverker letade efter vaniljstängerna i programmet Halv åtta hos mig. Hahahaha. Det var kvällens höjdpunkt!

Nu låter det som att jag inte gör något annat än att titta på tv. Jag hade kunnat nisha denna blogg till en tv-blogg kanske!? Men faktum är att jag även har hunnit med att läsa en hel bok om migrationsrätt. Och jag har dessutom hunnit med att laga till stuvade makaroner med broccoli. Det ni!


Nervös

Idag har jag varit nere på stan och haft en mysig fika med min gamla klasskamrat (och numera även jobbpartner) Josefine. Drack kaffe och pratade om allt och ingenting. Sedan drog jag till tatueraren och diskuterade min kommande tatuering. Den kommer bli mycket större än jag tänkt mig och den kommer även vara placerad på ett annat ställe än jag först hade tänkt mig. Men jag är övertygad om att det kommer bli sjukt snyggt. Den 3e december är det dags. Det är snart och jag är sjukt nervös. Jag känner mig som oskuld på nytt. Det var ändå mer än fyra år sedan jag gjorde min senaste. Aaah..

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv och läsa lite och städa. Här ser för jävligt ut.


Jag känner mig så jävla grundlurad..

Det gör faktiskt ganska så ont i hjärtat.
Kanske förtjänar jag det?
Kanske inte..
Men lönt att bygga upp en bild om man ändå tänker rasera den helt sen.

Jag är trött på allt jävla bullshit.
Så det så!

Migrationsrätt

Migrationsrätt ja. Det är det jag läser just nu. Intressant men inte alls mitt ämne. Så jag lägger undan boken för en stund och vilar hjärnan som känns fullproppad med information just nu. Dock har nog alla föreläsningar under detta året gjort mig extra allmänbildad, då jag kände mig som värsta stormästaren när jag tittade på Vem vet mest idag. Haha. Mitt kvällsnöje. I love it!

imorgon är det ingen föreläsning så jag ska ner i stan och fika med Josefine. Sedan ska jag ta mig ut till Old Bones för att diskutera motiv och priser på mina kommande tatueringar. Nu är det snart dags.. Jag kan knappt bärga mig!

Jag är fortfarande besviken över att helt ha missat Volbeat-biljetterna medan det fanns några kvar att köpa. Ingen som kan hjälpa mig? Någon som vill fixa in mig bakvägen i utbyte mot en drink eller två? 

Snart är det helg igen.. Det går så himla fort. Hälsokväll här på lördag. Och efter vi har tänkt på vår hälsa så ska vi festa som aldrig förr! Ååh ååh.. Jag vill att det ska vara lördag idag.

Dagens låt: Garbage - I think I'm paranoid 


Män är en speciell art

Ja, det var väl mest det jag ville säga. Jag klarar mig ganska så bra själv faktiskt!

Nu har jag precis skrivit ett arbete om ålderspensionärer och äldre invandrare. Känns skönt att ha det gjort så slipper jag tänka på det resten av veckan. Nu är det bara att läsa läsa läsa!

Dagens låt - Switchfoot - Awakening
Underbart. Det är sånt här som gör livet värt att leva.
http://www.youtube.com/watch?v=ZHTU2i8RhH8

Och btw, Helge Skoog is the shit i Halv åtta hos mig. Jag skrattar så jag viker mig!

Kbkbkb!

Igår kväll klockan elva fick jag och Elin Kb-abstinens, drack några drinkar, och stack dit. Jag älskar spontanutgångar! Man har noll förväntingar och man blir aldrig besviken. Tvärtom, det brukar alltid bli extra lyckat. Jag hade en helt fantastisk kväll!

Idag skulle jag ha pluggat massor men det har gått åt skogen. Blev hembjuden till Olle på brunch och efter maten tänkte vi vila lite middag men råkade sova i typ 3 timmar. Där gick hela denna söndagen. Men söndagen är väl till för att vila försöker jag intala mig själv som försvar.  

Dagens låt: Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood
Fy faaaaan vad jävla bra!! Varför har jag inte lyssnat på Volbeat förr? Fan vad jag är efter.. Och nu när jag äntligen fattat grejen så är ju självklart konsertbiljetterna utsålda överallt. Stackars mig! Lyssa, lyssna, lyssna!!

Saw V

Har precis varit på bio med Therese och sett Saw V. Läskigt! Jag älskar dessa filmer och denna var faktiskt väldigt bra. Ingen av uppföljarna har slagit 1:an men det kan man ju inte förvänta sig heller. Efter en minut så lämnade en man bio-salongen. Kanske mådde han illa när han såg hur kroppen slets i två delar? Kanske var han uttråkad och tyckte att blodet skulle spruta ännu mer? Kanske var popcornen redan slut? Tillbaks kom han inte i alla fall.

Helgen har varit godkänd. I fredags blev det en spontan förfest hos mig och sedan Kb. Lyckat som alltid. Däremot var min kropp riktigt utmattad i lördags men den klarade (dra på trissor) att sätta sig på tåget till Glumslöv, vara social på ett fördelsedags-partaj OCH att gå ut och dansa på Tages. Dock utan sprit. Jag är imponerad av mig själv.

Elin och jag
Mattias och MartinElin, Olle och jagLördagen

Jag funderade på en sak idag när jag gick till skolan. Var gömmer sig alla maskar när det inte regnar? I jorden ja, men varför kommer de endast fram i regn? Och hur mår en mask när alla bara trampar på den hela tiden? Det är ju inte så att man går i sick-sack för att undvika att trampa på maskarna på marken. Förstör vi deras känslor eller bara deras kroppar? Och kan en mask tycka att en annan mask är snygg? De är ju sjukt fula och äckliga.

När jag var liten kunde jag hålla hur många maskar som helst i händerna. Jag samlade till och med på dem i min fina koja. Nu för tiden blir jag bara äcklad av dem.. Hur kan man ändra sig så?


Obama is the shit!

Vilken lättnad! Äntligen har den amerikanska befolkningen insett sitt eget bästa, och röstat helt rätt. Bort med gamla konservativa extremhöger-gubbar som Bush och in med en ny frisk fläkt! Och all den här press Barack Obama har på sig nu kommer han att klara av fint. Jag är övertygad om att han kommer göra sitt bästa för att leva upp till folkets förväntingar. Jag menar, det kan ju knappt bli så mycket värre i USA än det redan är.

Mycket har hänt sedan sist. Jag är världens sämsta på att uppdatera, men jag är tacksam att jag trots det har några få (viktiga) läsare kvar. Har man inget att säga kan man lika bra hålla tyst. Detsamma gäller om man har varit upptagen, vilket jag verkligen varit nu. Har umgåtts med min nyfunna vän. Har haft spökkväll med frugan. Har bokat tatueringstid. Har haft sjukt intressanta föreläsningar (om SOL och LSS). Och så har jag tillbringat väldigt mycket tid på tåget. Tåget är faktiskt ett bra ställe. Där finns så få roliga saker att göra så man läser i 45 minuter helt självmant. Det har jag kommit på. Way to go girl!

Igår såg jag filmen På smällen. Jag som hade fått för mig att det skulle vara en ganska lättsam, humoristisk film blev förvånad. Tji fick jag, då den typ fick mig att fundera over and over again på vad som verkligen är viktigt i livet. Den var vacker, genomtänkt och känslosam. Dessutom så fick de en helt underbart söt unge till slut. Jag blev nästan lite sugen..

Imorgon blir det utgång med Elin. Tror ni det blir Kb? Ja, det tror jag. På lördag är det födelsedagsfest hos Kåki och sen ska vi gå ut i gamla hederliga Landskrona. Ojojoj, så kul vi kommer ha. Denna helgen ser jag verkligen fram emot!

Och by the way.. Jag klarade min tenta! Jag är stolt, stolt, stolt :)

Dagens låt: Pernilla Andersson - Johnny Cash och Nina P
Trots att jag är lite avundsjuk på (sjukt snygga) Pernilla, då hon är tillsammans med vackra Dregen, så kan jag inte förneka att denna låten är av världsklass. Kan vara den bästa svenska låt jag hört i år. Vilken talang denna tjejen har! Ni måste lyssna!!!



Ingen halloweenfest här inte

Idag är det personalfest. Halloweenfest och alla skulle vara utklädda. Jag jobbade sent och börjar tidigt imorgon så mitt förnuft drog min kropp hemåt istället för till festen. Var ju ute igår och det var fantastiskt roligt! Jag, Olle och Martin gick till Kb och tittade på skitbra band och dansade till Dregen som var dj. Han spelade grymma låtar och stämningen var på topp! Däremot var jag ruskigt trött imorse och låg och drog mig till klockan tolv. Det är illa när man har grymt mycket att läsa.

Imorgon är det jobb hela dagen och sen drar jag till Helsingborg på äventyr. Blir äventyret lyckat så stannar jag borta ända till måndag. Men det kommer bli lyckat. Det kommer bli helt jävla amazing, det är jag säker på!

Dagens låt: Green Day - American Idiot

RSS 2.0