Hälsokväll

Ikväll var det hälsokväll hemma hos mig. Otroligt trevligt med roligt folk och intressanta samtalsämnen. Superlyckat! Och idag fick jag också veta att Dregen ska vara dj på Kb imorgon. Gissa vem som ska dit?? Haha.

Igår var jag riktigt low och skrev en ny låt. Den blev faktiskt oväntat bra. Man kanske ska satsa på att vara nere lite oftare..? Eller inte.. Idag fick jag däremot en jättefin komplimang. Min kompis sa att varje gång vi träffats så har jag varit sprudlande glad och positiv. Det värmde i hjärtat. Det är ju precis så som jag vill vara! Och precis så som jag vill att folk ska uppfatta mig! :)

En annan sak som värmer i hjärtat är alla fina sms och samtal jag fått idag och igår. Tänk att en människa jag inte känner kan göra hela min dag! Helt otroligt.. Just nu är jag i himmelriket. Och jag vill aldrig härifrån.

Superlyckad helg

Festen blev som väntat riktigt rolig. Alla verkade trivas och det hände inga större skandaler, tro det eller ej! Och Kb var lika härligt som vanligt (om inte ännu härligare, hihi). Jag har det för jävla bra. Nåt annat kan man inte säga.
Nu har jag diskat all disk, dammsugat och torkat golvet. Så nu är jag sjukt stolt över mig själv och ska fira detta med Nya sociallagarna. Sen blir det mys med Johanna ikväll.. :)

Elin, Therese och jag


Mina fina vänner <3



Laddad

Ikväll är det fest hos mig och jag är laddad till tusen! Studsade upp ur sängen klockan tio imorse och jag har redan hunnit duscha, äta frukost, dammsuga och bränna partyskiva till ikväll. Jag är på strålande humör! Elin skulle hänga med mig och boka tattoo-tid idag men då hon segar (hihi) så väntar jag tills en annan dag. Har ändå en del att fixa här hemma.

Det verkar bli ganska mycket folk som kommer ikväll. Både gamla godningar från Landskrona och nya förmågor från Malmö. Väldigt olika typer av folk men de brukar gå bra ihop så det är jag inte alls orolig för. Nu ska jag ner och sortera mina sopor i det vackra vädret, miljövän som jag är :)

Kvällens låtlista:
1. Hello Saferide - Anna
2. Hellacopters - Carry me home
3. Backyard Babies - Degenerated
4. Christina Aguilera - Fighter
5. Rolling Stones - I can't get no satisfaction
6. Kate Perry - I kissed a girl
7. Backyard Babies - Back on the juice
8. Hellacopters - It's good but it just ain't right
9. Marilyn Manson - This is the new shit
10. The Veronicas - Take me on the floor
11. Beatles - Twist and shout
12. Hellacopters - Toys and flavors
13. Muse - Tsp
14. Britney Spears - Radar
15. Bruce Springsteen - Born to run
16. The White Stripes - You don't know what love is
17. The Veronicas - Untouched
18. Green Day - American Idiot
19. Culture Club - Karma Chameleon
20. U2 - Elevation
21. Bruce Springsteen - Born in the USA

Vilka låtar! Eller ja, vissa har jag lagt dit endast för att pleasa mina gäster, då jag inte tänker tvinga dem att lyssna på min musik hela kvällen. Men de flesta är mina favoriter. Ha en trevlig kväll för det ska jag ha!

Mitt nya jag =)



Jag tycker att det blev mycket snyggare än jag trodde det skulle bli. Och där blev lite röda slingor i håret också. Det gillar jag. Jag är nöjd med nya Petra. Vad tycker du? =)

Nu firar vi helg!

Ledig imorgon, alltså firar jag helg redan nu! Min helg inleddes med en ny hårfärg. SVART! Första gången någonsin jag är svarthårig.. Svårt att se om det blev bra nu när det fortfarande är vått men jag tror att jag kommer bli nöjd. Trivdes som fan i det röda men det är alltid kul med förändringar.

Imorgon blir det en runda på stan med Johanna för att sedan gå hem och umgås, snacka skit och äta gott. Och på lördag är det fest hos mig! Det brukar bli riktigt roligt så det ser jag fram emot. Roligt folk och bra musik kan ju aldrig gå fel.

Imorgon måste jag också hinna med att läsa lite kommunalrätt. Riktigt tråkig bok men tyvärr så måste det göras om jag ska klara den här kursen. Så jag biter ihop och läser till ögonen blöder!

"En av de bästa sakerna med böcker är att det ibland finns fantastiska bilder i dem."
Källa: George W. Bush (vem annars?)

Haha, vilket jävla pucko Bush är.. Men visst, vackra bilder är trevligt. Tyvärr håller sig bilderna långt borta från min kurslitteratur..

Dagens låt: Backyard Babies - Back on the juice

Hela nya skivan är faktiskt riktigt bra.


Fan fan fan..

Jag säger som guden Thåström. Fan fan fan.. Jag blev trött på att äta och gick ner och köpte snus. Men en om dagen får räcka! Jag har så jävla dålig självdiciplin så jag avlider.

 eller ?

Jag skulle göra Flygande Jacob men affären hade ingen grillad kyckling så jag köpte svart hårfärg istället.. I ren protest. Det kan bli spännande..  

Abstinens

Jag gick hem till Johanna ikväll och åt hennes matrester i kylen. Allt för att slippa tänka på snus. Mat är min nya last och jag äter konstant. Istället för att stoppa in en prilla i munnen så stoppar jag in en fiskpinne eller några skivor ost. Pengarna som jag tänkte spara varje månad kommer nu gå till mat istället. Help!

Julbord
Ett julbord nu hade inte suttit fel.. Ost, skinka, köttbullar, brunkål, ål.. Jag hade lätt kunnat äta upp allt. Mmm..

Gotta get some action, now!

Hellacopters var precis sådär bra som man hade förväntat sig. Det var helt fantastiskt! Och Nicke hade polismössan. Och Kenny har de skönaste movesen en basist någonsin haft. Jag köpte en asfin Hellacopters-tröja så nu är jag hetast i stan.

Jag har också hunnit med att sluta snusa sen sist. Faan vilken grym brutta man blivit! Enda nackdelen är att jag äter konstant bara för att undvika att tänka på abstinensen. Och jag har gett mig själv tillåtelse att snusa när jag dricker. Så i lördags fuskade jag lite, då det var en grym födelsedagsfest hos Olle och en grym utgång på Kb (som förresten spelade tre låtar med Hellacopters på en och samma kväll. Jag var i chock!).

Nu är det ny vecka och nya tag! Jag började veckan med att skolka från föreläsningen och sova till tolv. Illa men jag behövde det.. Imorgon, då jävlar ska jag till skolan tidigare för att fixa lite grejer och på kvällen ska jag ut på en lång-promenad. På onsdag ska jag och Tessi umgås. Vi ska antagligen gå på bio och vi ska dessutom påbörja vårt väldigt spännande projekt.. I can't wait!!

Det händer väldigt mycket hela tiden. Den enda fronten det står still på det är bland de potentiella levnadspartnerna. Varför står det så in i helvetes jävla still? Det är inte så att jag har bråttom, men lite kärlek har väl aldrig skadat en människa? Är det något stort vidrigt fel på mig? Eller är jag bara alltför kräsen och envis? Och krävande? Har jag blivit skapad till den sjukt självständiga kvinna jag är bara för att jag inte kommer träffa någon Mc Dreamy? Tycker världen att jag borde vara nöjd med att jag har en felfri kärnfamilj, helt underbara vänner och pengar till mat? Jag är nöjd. Jag är sjukt nöjd. Men som sagt, lite kärlek har aldrig skadat en människa. Annars riskerar jag att bli en ännu större , mer hjärtlös, bitter bitch. Och det vill man ju inte vara..

Det kan ju inte vara alla män det är fel på. Felet måste ligga hos mig. För när jag väl träffar någon som hade kunnat vara pojkvänsmaterial så fuckar jag upp det. Jag är proffs på att hitta fel. Och jag är proffs på att störa mig på småsaker, som att man inte stänger av kranen under tiden man borstar tänderna, eller att man dricker ur kranen. That's me. Hoppas det finns någon snygg, optimistisk rock-kille kvar till mig någonstans, nu när Sex and the city har förstört min planerade flytt till huvudstaden.. Fuck.

Hellacopters, here I come!

Trots en sömnlös natt med musikskrivande och uppenbarelser så gick juridiktentan hyfsat bra. Jag kan inte säga att jag klarat den men jag är dock nöjd med min insats, och det är det viktigaste (eller nej att klara den är fan viktigast..).

Nu är det snart dags för mig att ta förväl av mina älskade Hellacopters. Det kommer bli känslosamt. Men samtidigt så finns ju musiken alltid kvar, och det tröstar jag mig med! Klockan åtta infinner jag mig på Mejeriet i Lund och hoppar och dansar som aldrig förr. Det är de värda!
Undrar om Nicke har kepsen eller polismössan på sig ikväll.. Hm.


Fantastisk helg!

Jag vet inte hur jag orkar.. I fredags lät jag mig övertalas att hänga med till Köpenhamn och festa. Jag hade ställt in mig på en hemmakväll med näsan i lagboken, och istället blev det en glamrock-kväll på favoritstället The Rock i den underbara staden Köpenhamn. Tittade och lyssnade på Stripped och Crazy Lixx och drack oändligt många shottar och öl i 10-kronorsbaren. Ni som aldrig varit på The Rock, åk dit! Hundra gånger bättre än Kb. Och som alla vet så älskar jag Kb!

Jag i fredags

3 timmars sömn blev det den natten. Sedan spenderades fyra timmar i Turning Torso där jag och några vänner blev sminkade och plåtade. Jag var riktigt sleten men så fort den söte fotografen (som vi alla fyra blev lite småförälskade i) började fota så piggnade jag till. Är sjukt nöjd med mina bilder. Halv sex var vi klara och åkte till greken och käkade. Sedan tog jag en halvtimmes powernap i Thereses säng och klockan åtta hade vi alla var sin drink i handen. Alla fyra var riktigt trötta efter dagens bravader men ändå dansade vi häcken av oss på Harrys i flera timmar. Det är så man ska leva!!




Visst blev bilderna fina? Det var fantastisk skoj att få vara hobbymodell för en dag. Det borde alla prova!

Träningsvärk

Jävlar vilken kväll det blev igår! Therese frågade om jag ville hänga med och bowla, och självklart tackar man inte nej till det. Så vid halv sex mötte jag upp henne, Jonte och Andrée, efter att jag gått på min dagliga promenad. Vi bowlade i två timmar och utklassade killarna totalt! Med fyra strikes på raken och 141 poäng mot 73 så var vi på härligt humör, till skillnad från de smått bittra killarna. Men träningsvärken idag är inte alltför kul..
Till bowlingen så blev det cider och nachos. Vinsten (och förlusten) firade vi sedan med var sin Red Bull Vodka. Jag kände mig otroligt gästvänlig som vanligt och bjöd in på förfest med Bacardi och Våghals. Detta resulterade i att vi blev sjukt på G och gick till Crown och sjöng karaoke för fulla halsar. Riktigt skoj! Jag älskar spontana utgångar!

Våra glada miner =)
VåghalsVåghals-poseVåghals-spank

Idag har man inte varit så pigg. Tröttheten och träningsvärken gjorde att jag skippade promenaden idag. Har läst lite grann. Men inte alls så mycket som jag borde.. Har i alla fall varit en väldigt lugn dag. Jag tar tag i mitt liv imorgon igen!

Dagens låt: Christina Aguilera - Beautiful
Låten som jag och Therese sjöng så vackert igår. Vi fick till och med fans. Fast de var iofs ganska så fulla, tror jag.. Men ändå. Inte illa pinkat!

Första dagen på mitt nya, sunda liv!

Nu jävlar!! Idag har jag och Johanna varit ute på en hyfsat lång kvällspromenad. Riktigt skönt! Jag har bestämt mig för att ägna en timme om dagen till en promenad. Både min kropp och min själ behöver detta. Så denna veckan är det självdiciplin som gäller. Läsa, läsa läsa och gå, gå och gå. Stegräknaren kommer vara min bästa vän ett tag framöver. Hade även tänkt gå och sola imorgon, så man får lite färg på sin trista, bleka kropp. 

Helgen har varit okej. Jobb hela lördagen och sen direkt till Helsingborg för att gå på Josefins inflyttningsfest. Mycket trevlig kväll! Igår var jag och mina fina föräldrar på Malmömässan och hade en fin dag tillsammans!
Millan och TessiDaniel, Josefin och TomasKåki och jagSöta Therese och Daniel

Haha, måste bara avsluta med en helt klockren bild från Johannas fest förra helgen. Jag frågade Johanna vad hon och Telia-mannen hade för otalt, men hon visste faktiskt inte vad han hade emot henne. Riktigt rolig bild i vilket fall som helst :) Kan också meddela att hon klarade sig bra, utan några skottskador, om ni blev oroliga..

Hahaha.. Jag dööör! Vilken underbar fotograf jag är =D

Dagens låt: Marilyn Manson - This is the new shit

Alltså detta är inte okej..

Såg precis det väldigt underhållade programmet Hells Kitchen. Och idag åkte den förfärlige kvinnohataren Jason ut. Tur var väl det för bara under detta avsnittet så hävde han ur sig TRE horibla kommentarer som säger allt om honom som person.

Kommentarerna (översatta till svenska):
1. "Kvinnor kan göra desserter. Det är inte min grej"
2. "Kvinnorna har inte en chans. Jaga och stycka kyckling är sånt som män gör"
3. "Om jag hade gråtit som en kärring hade jag kanske fått stanna kvar. Men jag är man.."

Herregud! Äckliga jävla mansgris!

Sedan tycker jag att det är lite märligt att de delar upp lagen i kvinnor mot män. Hallå, det är år 2008! Sluta upp med den gammelmodiga könsfördelningen. Är det inte dags att komma med något nytt? Ja, men bara uppmuntra könsfördelning, gör det!! Ska de dela upp lagen i svarta mot vita nästa säsong eller?  Jisses Gordon, du som verkar vara en man med pondus och vett i skallen.. Bättre kan du! För detta är inte okej..

Det blev ingen promenad..

Istället gick jag en liten pyttepromenad ner till Coop och köpte Ben&Jerry-glass. Så nu ska jag sätta mig i soffan under filten och titta på Idol och njuta av min glass.. Mysigt!



Denna köpte jag. Mmmmm..


En helt vanlig torsdag

I morse när min klocka ringde så bestämde min kropp sig för att inte gå upp. Den låg kvar i sängen till tolv, och därmed missade jag dagens föreläsning. Inte hela världen, för det mesta kan jag nog läsa mig till själv. Men däremot hade jag istället tänkt att jag skulle göra mina seminarieuppgifter idag, så att jag skulle vara förberedd tills imorgon. Men min förbannade dator vill inte öppna dokumentet så jag får inte tag på frågorna!! Jag blir frustrerad! Jag får sätta mig och läsa igen, och försöka senare.. Men det är nu jag har tid, inte sen!

Jag vill ut och gå på en lång, härlig promenad med fantastisk musik i öronen. Bränna fett och bli svettig! Men jag hinner verkligen inte.. Får se om jag hinner en runda efter mötet ikväll. Nu jävlar ska jag komma i trim!

Tänkte bara bjussa på en bild från tiden då vi hängde på Kb alltför ofta, och drack alltför mycket sprit. Men kul hade vi! Jag var dessutom blond.. Härliga tider! Blonde, brown, red.. Whatever. I always have a blast!
Elin och jag
Denna bild är fabulous! Trots att det ser ut som att jag har rynkor som en 90-årig tant.. Tur att jag dricker aloe vera så att de försvinner :)

Jag mår bra!

Eller ja, jag brukar må ganska så bra. Men nu känner jag verkligen att jag mår bra! Det är en riktigt skön känsla.. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv, jag vet vilka mina vänner är, jag har fullt upp mest hela tiden, och livet rullar på i en skön, behaglig takt..

Hela veckan är fullbokad också. Imorgon är det föreläsning och sedan styrelsemöte. På fredag ska min basgrupp träffas på frukost hemma hos mig och göra våra seminarieuppgifter och på kvällen kommer en old friend hit på middag och vin. På lördag blir det jobb hela dagen och sedan direkt till Helsingborg. Josefin ska ha inflyttningsfest och sen blir det utgång :) Verkligen längesen jag var ute i Helsingborg så det ska bli roligt! Söndagen ska spenderas tillsammans med Therese och mina föräldrar. Vi ska gå på Malmömässan och ha det mysigt. Sedan ska jag försöka hinna med att läsa en massa också. Så ja, fullt upp!

Men nu till en helt annan sak. Hur FASEN kunde Whitney vinna Top Model??? Nu såg jag iofs inte final-programmet men Anya har ju varit bäst ända sen starten.. Visst är det kul att en plus-size model (som det kallas, trots att hon ser ut som vilken sund, frisk kvinna som helst) vinner. Men de måste ju ändå gå efter talang.. Anya är amazing! Men vad vet jag om modellande?


                             Anya

Dagens låt: Backyard Babies - Degenerated

RSS 2.0