En mycket lyckad kräftskiva!

Igår hade vi kräftskiva här hemma hos mig. God mat och trevliga människor. Det kan ju inte bli bättre! 15 stycken klämde vi in här i mitt lilla hem. Sedan bar det av till Kb och där var lika trevligt. En riktigt lyckad kväll alltså! Idag är det inte lika kul.. Man mår som man förtjänar efter flera glas vin och shottar, hela köket var fullt av disk och det ligger smulor överallt på de läsk-klistriga borden och golven. Men nu är hälften gjort så nu känns det som att jag får lov att lämna resten till imorgon då jag förhoppningsvis är lite klarare i huvudet..
Bordet dukat!

Jag och mina vänner är så mogna så vi valde ut vars en kräfta som vi döpte och hade bredvid oss på bordet hela kvällen. Och så fick de hälsa på varanda och leka lite. Min sötnos hette Olga =)

Ikväll blir det en lugn kväll på soffan.. Min gamla kropp orkar inte två dagar i rad längre. Och min fot gör ont så in i helvete. Har haft ont i en vecka nu. Kanske dags att gå till farbror doktor.. Nej, nu ska jag koka lite snabbisar och kränga dem med ost, smör och ketchup. Och kanske lite sallad för att vara nyttig!

Dagens låt: Chris Brown - With you
Jag kan inte hjälpa det. Jag gillar denna låten som fan och har gjort det ända sen den kom ut. Konstigt men sant..

/P alias Partyfixaren

Spontan tisdags-utgång!

Herregud vilken kväll/natt vi hade igår! Halv åtta bad jag Josephine komma in till stan efter jobb. Halv nio var vi på väg till Lilla torg. Satt på Victors och drack två jordgubb- och mjölkdrinkar vardera. Sedan förfyttade vi oss hela vägen till Moosehead. Lite miljöombyte har aldrig skadat! Där hann vi med vars 4 Vrede-drinkar, plus att vi både hittade Maxikamrater och Jos vän Christina. Jag, Josephine och Christina nöjde oss inte med Lilla torg utan vi drog vidare till Crown där vi drack ytterligare drinkar och cider och dansade och sjöng. En helkul kväll! Inte lika kul att vakna halvdöd idag bara..

Trots bakfyllan har jag varit och storhandlat med mami idag. Har fyllt skafferiet och shoppat kräfttillbehör till fredagens fest. Det kommer nog att bli en riktigt bra fredag.. Sedan fikade jag och mamma och hon diskade min disk. Haha. Jag älskar min snälla mamma!

Kvällen har tillbringats hemma hos Johanna. Hon, jag, Angelica och Louise har tittat på Project Runway-finalen och Sex and the city. Och jag passade på att snylta mat i Johannas kylskåp, då min bakismage behövde flottig pizza.

Dagens låt: Regina Spector - Braille

/P

Shoppingdag!

Idag har jag och Johanna fyndat i stan. Herregud vad vi handlade! Trots en ond fot och tunga kassar så kämpade vi oss igenom alla affärer, och gjorde av med en hel del av Maxi-lönen. Och detta firade vi med en lunch på Grafitti! Johanna köpte en hel outfit till vintern med heta stövlar, tights och overknee-strumpor. Och jag köpte det här:
Jeans och skor
Kort kavaj

Oh herregud, jag älskar mina fina Diesel-jeans och mina asheta skor och min underbara kavaj. En hel outfit till helgen! Shopping är verkligen som terapi.. Man mår sjukt bra under tiden och efteråt!

Dagens låt: Moto Boy - Blue Motorbike

/P

...

Och jag är drog med dig i mitt fall
Och sen gled jag bara undan
Så förlåt, förlåt för allt
För min förbannade kluvna tunga
Jag har ett foto någonstans
Där vi är drottningar och kungar
Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugna


Jocke Berg är mästare på att beskriva känslor. När jag är tom på ord, som ikväll, kommer Kent som en räddare i nöden.



En helg med Tivoli och bröllop

Vilken helg! Josephine fyller år idag så i fredags åkte vi till Tivoli i Köpenhamn för att fira födelsedagsgrisen. Det var en helt underbar dag med en massa karusellåkande och spelmissbruk. Den farliga Demonen var verkligen urhäftig men Jos tyckte den var lite läskig så jag fick bara åka den två gånger. Däremot gillade hon mitt-i-mellan-berg-och-dalbanan där vi utan någon större framgång försökte bli snygga på fotot som togs i backen. Kvällen avslutades sedan med en drink på Lilla torg. En fin dag!

Vi och Dooleys som jag vann :)
Jag i karusellJosephine riderDrink på stanDrink på stan

På lördagen var det dags för Jos mammas och Mickes bröllop. Jag blev hämtad klockan åtta på morgonen och sedan åkte vi och fixade snygga frillor. Vigseln gick bra och jag sjöng tre låtar för dem. Det blev väldigt uppskattat! Kul! Det var en härlig dag, och både maten och stämningen var god. Att vi sedan fick sova i en husvagn och höra regnet slå mot taket var inte heller helt fel. Myspys.

Såhär vacker var Jos
Och såhär hipp var jag

Nu har jag städat. Känns grymt skönt. Så nu kan jag ligga på soffan ikväll med gott samvete. Ha en fin födelsedag, Josie! Pusselipuss!

Dagens låt: Angels & Airwaves - Breathe

/P

Ladies night!

Ikväll ska jag och Johanna ut och äta och prata om livets bekymmer och underbara ting. Detta behöver vi! Bara sitta och äta gott, dricka gott och prata av sig om allt mellan himmel och jord. Ska bli riktigt mysigt. Hoppas att det konstiga vädret (sol och regn på samma gång!?) bättrar sig. Jag har klätt upp mig med ny tröja, ny sleepover (vilket jag aldrig trodde att jag någonsin skulle införskaffa mig) och nya örhängen kvällen till ära. Jag är sjukt nöjd med resultatet. Allt från H&M, världens bästa affär för oss fattiga studenter.

Jag är redo för kvällen!

Dagens låt: Hellacopters - Veronica Lake

/P

Oxfilé och Disturbia

Japp. Oxfilé och Disturbia ska det bli ikväll. Riktigt nice! Idag har jag för en gångs skull varit hemma hela dagen. Har fått en hel del gjort och det känns bra. Mycket som man skjutit upp på grund av roligare saker, som man förr eller senare måste ta tag i. Och alla förberedelser inför skolan som börjar igen om två veckor. Spännande!

Jag har haft en tuff helg på jobb. Alltför lite personal och alltför mycket att göra.. Men helgen blev ändå lyckad tack vare en ny frisyr och en utgång i lördags. Sen har jag och frugan tillbringat lite tid i Kristianstad och i Höör.

Nu har jag semester och det är festival i stan. Mina fina vänner från Landskrona kom in en sväng igår och vi tittade på Tingsek och Svenska Akademien. Och glupsk som jag är så nöjde jag mig inte med en festivalrätt. Det blev både tapas och en tunnbrödsrulle med kräftor. Mums!

Fina Therese och Josefin på festivalen
Dimmer, Malin och jag (som är en aning rufsig i håret)

Imorgon blir det shopping och en helkväll med Johanna. På torsdag blir det utgång med tjejerna. På fredag blir det Tivoli och en massa karusellåkning (och öl?) med frugan Jos. Och på lördag bli det bröllop för hela slanten. Hujedamej vilket hektiskt liv man lever. Men roligt har vi!

Dagens låt: Yngwie Malmsteen - Seventh sign

/P

Bra dag, dålig kväll..

Har haft en superdag på jobbet. Humöret har varit på topp, kunderna har varit underbara och allt har varit allmänt härligt! Tyvärr så är allt inte så härligt längre. Fan så fort allting kan vända.. Men som den eviga optimist jag är så vet jag att det snart kommer bli bra igen. Imorgon ska jag vara glad igen! Nu är frugan hemma igen i alla fall. Det värmer i hjärtat.

Helgen har varit kul! En massa jobb och en riktigt rolig utgång med tjejerna. Dans, schlager och Red Bull Vodka kan ju aldrig gå fel.. Var hyfsat trött på jobbet igår men det var det värt! Somnade i soffan till en film sen efter en underbar middag. Sushi.. Mums!

Therese och jag!
Linda och Jennie!
Vi på Hipp
Girlsen på Hipp

Vilken kväll!

Dagens låt: Satyricon - King
Perfekt för en kväll som denna..

/P

Min heta tröja

Hemma igen efter fyra timmar på jobb. Trots huvudvärk och värmeslag så gick det väldigt bra och jag bestämde mig för att ta en liten promenad på vägen hem. Skönt! Måste få bort den förbannade magen som börjat puta lite efter alla sommarens öl och goda middagar.

Jag har förresten beställt en superläcker tröja från Shock som kommer komma vilken dag som helst nu.

Åh jag älskar den! Jag har velat ha den i flera månader och äntligen fanns den i min storlek :)

Imorgon blir det jobb hela dagen och sen hem fort och duscha och sen ska jag öla med Johan, en kompis från gymnasiet. Ska bli riktigt kul att se honom igen! Ledig på torsdag så det kan bli hur vilt som helst för min del!

Dagens låt: Queens of the stoneage - 3's and 7's
Min älskade Thereres favoritgrupp. Hon är kär i Joshua. Hihi.

/P

Jag stannade hemma..

Jag gick inte ut igår. Jag blev själv förvånad när jag inte kände för att festa en ledig lördag. Men faktiskt så kändes det väldigt skönt imorse när jag insåg att det var söndag och att jag mådde prima. Så nu är min lägenhet nystädad och jag har rensat ut min garderob. Jag kanske börjar bli vuxen.. Haha.

istället för att gå ut så tillbringade jag kvällen i sofffan. Jag tittade bland annat på Sommarkrysset (ett ganska så uselt program faktiskt) där Backyard Babies medverkade. Min älskade Dregen!! Han är verkligen Sveriges vackraste man.. Jag blev ju nästan lite småpilsk. Haha. Eller, vad är det jag sitter och skriver..? Hm. 

Min blivande man? :P

Och nu kom precis frugan hit. Hon ska vara på båten i en vecka så vi måste tillbringa sista kvällen ihop. Hon kommer vara saknad.. Snyft. Och snart kommer grabbarna hit och så ska vi repa på bröllopslåtarna. Jag är sjukt taggad! Efter bristen på alkohol igår så ska jag nu svepa ett glas vin. Skål!
 
Dagens låt: A Fine Frenzy - Last of days

/P


Lördag

Det var verkligen ett tag sen man skrev sist. Jag har passat på att njuta av det fina vädret de dagar jag varit ledig och annars har jag jobbat riktigt hårt. Två dagar på stranden och årets första dopp i havet i Sverige. Vad svensk sommar kan vara underbar!

Igår var det fredag och den firades med massor av vin och cider. Först satt vi ett gäng på en uteservering på möllan och snackade skit och drack cider och öl. Sedan bar det av hem till mig, där det väntade en bag-in-box. Efter någon timme blev det en promenad till Kb och sen blev det dans och socialt umgänge hela natten lång. Efterfesten hade vi hos Anderz som nog blev lite halvpaff när vi stod utanför hans dörr klockan fyra på natten.. Stackars liten höll ändå modet uppe och underhöll oss halvnaken med gitarrspelande och allsång. Och det underbara ekologiska kaffet får vi inte glömma! :)

Jag, Josephine och Emma på Möllan!
Jag och Mr Jay på Kb!

Haha, värst vad jag ser glad ut då! Hade tydligen en riktigt trevlig kväll :)

Nu har mina Aloe Vera-produkter kommit så nu ska jag sätta igång att sälja! Jag har själv börjat dricka aloe vera och jag vet inte om jag inbillar mig men på nåt sätt så känner jag mig plötsligt mycket piggare och fräschare! Och alla de andra produkterna jag provat kan jag också rekomendera varmt. Aloe vera is the shit! Jag är taggad som fan inför min nya karriär så det är bara till att höra av sig om ni vill ha en produktvisning eller om ni undrar över något!

Ska man ut idag eller ska man stanna hemma och mysa? Hm.. Jag är splittrad!
Dagens låt: Korn - Twisted Transistor

/P

RSS 2.0