Ny vecka!

Ja då var det måndag igen! Denna dagen har jag nästan sovit bort helt. Gick upp vid halv ett. Så himla skönt att sova länge, men samtidigt så är jag en person som går runt med dåligt samvete resten av dagen för att jag sovit bort det mesta. Har dock hunnit med att frosta av frysen, titta på Våra bästa år, ätit frukost och en falafel och läst X antal sidor i Samhället och de unga lagöverträdarna. Och snart ska man iväg på aloe vera-kursen igen. Jag har varit en dålig människa och inte gjort all min läxa till idag. Hoppas att mina glada kursledare kan förlåta mig!

Imorgon skall jag äntligen få komma till fotspecialisten och bli 400 kronor fattigare. De skall göra inlägg till min stackars fossing. Håll nu tummarna att detta skall räcka och att jag blir en hel människa så fort som möjligt!

Och så helgen då.. Denna helgen har varit fullsmäckad! Fredagkvällen tillbringade jag i min lilla lya med Elin, Josephine-frugan och Sandra. Frugans vänner, Akki och Isabella, tittade också in en sväng. Vi drack drinkar och underhöll oss med Våghals där vi fick en massa roliga utmaningar. Sedan blev det Kb och det var lika roligt som alltid. Kb kan man lita på! Hela lördagen tillbringades hos Glenn, och han bjöd på finfin middag! Gick hem vid sju, gjorde vid mig, och sedan var det förfest hemma hos Johanna. Där blev det också en massa drinkar och sedan gick vi till Slagthuset som sög, precis som väntat. Det blev en hyfsat tidig kväll för min del. 

Jobbig kille, frugan och jag i Vinylbaren
Brudarna på förfest hos mig

Igår blev jag riktigt imponerad av mig själv! Storstädade hela lägenheten trots att jag varit ute två nätter i rad.. Herrejesus, jag håller nog på att bli vuxen =)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0